L'UJI celebra la Setmana de Benvinguda amb un ampli programa d'activitats culturals i lúdiques obertes a la societat

L'UJI celebra la Setmana de Benvinguda amb un ampli programa d'activitats culturals i lúdiques obertes a la societat
24/09/2019 -

La Universitat Jaume I de Castelló ha inaugurat la Setmana de Benvinguda que es desenvoluparà del 23 al 26 de setembre al campus del Riu Sec amb diverses activitats culturals i lúdiques dirigides a la comunitat universitària i a tota la societat castellonenca.

La setmana, que ha sigut organitzada pel Consell de l’Alumnat, s’ha iniciat amb l’actuació d’un quartet d’alumnes del taller de Big band i la inauguració a càrrec de la rectora de l’UJI, Eva Alcón; la vicerectora d’Alumnat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez; el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Castelló, Jorge Ribes, i la portaveu del Consell de l’Alumnat, Laura Alcaide.

«Amb aquesta iniciativa volem donar la benvinguda a totes i tots els nostres estudiants perquè són la raó de ser de la nostra universitat», ha indicat la rectora, qui ha destacat la importància de proporcionar a l’alumnat «una formació integral que va més enllà del vessant acadèmic i professional i que inclou una formació de persones solidàries, crítiques i compromeses». En aquest sentit, Alcón ha assenyalat que «la Setmana de Benvinguda serveix com a punt de trobada i contribueix a incentivar la participació de l’alumnat en la vida universitària, apropant-se a les tasques que realitzen les associacions estudiantils, col·lectius i organitzacions», una idea que també ha compartit el regidor de Joventut i antic portaveu del Consell de l’Alumnat qui ha assenyalat que «aquesta setmana és una bona manera perquè l’alumnat participe d’una forma més activa a la Universitat».

Per la seua part, la portaveu del Consell de l’Alumnat ha explicat que «s’han programat tota mena d’activitats per a donar a conéixer a la comunitat universitària i també a la societat tot el que es fa a la Universitat». A més, ha subratllat que, enguany, s’ha fet coincidir aquesta iniciativa amb la Setmana de les Llengües i la Setmana pel Clima per tal d’impulsar així les activitats relacionades amb aquests àmbits.

L’Àgora del campus del Riu Sec serà l’epicentre d’aquesta celebració, ja que acollirà al llarg de tota la setmana una nova edició de la fira alternativa; la fira d’associacions de la universitat; a més de diferents tallers, xarrades i campionats. L’horari serà de 10 del matí fins a les 21 hores.

A més, totes les vesprades a les set i mitja hi haurà una actuació a l’Àgora. Dilluns 23 de setembre actuarà el grup musical Insomnia Music Band; dimarts 24 serà el torn d’una actuació còmica per part d’Eva Cabezas i Juan Aroca; dimecres 25 el mentalista Dario Piera pujarà a l’escenari per a realitzar una actuació especial, i dijous 26 tancarà el grup Fulla Kaduka.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari