El Grau de Castelló aposta pel circ amb ‘Grau de Circ’

Les actuacions seran l’11, 12 i 13 de setembre al Parc de la Panderola

El Grau de Castelló aposta pel circ amb ‘Grau de Circ’
09/09/2020 -

Arranca ‘Grau de Circ’, el cicle que aposta pel circ en el Grau de Castelló. D’aquesta manera, Castelló s’omplirà de la cultura del circ els dies 11, 12 i 13 de setembre amb diferents actuacions situades al Parc de la Panderola.

El cicle tindrà començament el divendres 11 de setembre i a les 17: 30 hores amb l’actuació ‘Caragol’, de Magic Clown, on es presentarà a Caragol, un pallasso senzill, divertit, juganer, encara que una mica pesat i fanfarró. Més tard, a les 18.30 hores, tindrà lloc l’espectacle ‘Seu-te!’, d’Acrobàcia Mínima, on a través de set cadires, 14, 76 metres de corda i un càntir, es contarà una història pròxima, divertida i buscarà la col·laboració del públic, aconseguint la complicitat entre els artistes i els espectadors i amb una aposta per l’equilibri i l’acrobàcia. Per finalitzar el dia, actuarà La Trócola Circ, la companyia de circ que es basa en la investigació amb objectes, a les 19: 30 hores, amb l’espectacle ‘Emportats’. Es combinaran diferents disciplines com acrobàcia, malabars o música.

El dissabte 12 de setembre començarà amb el ‘Taller de verticals de circ’, de Balusca, la companyia de circ especialitzada en bàscula amb equilibris rage a mà i que, amb excèntrics personatges, aconsegueix interpretar belles aventures. La jornada continuarà amb l’espectacle ‘Tulipas’, a les 12: 30 hores, de Cia Jimena Cavalleti. Una actuació en la qual dues veïnes faran participar al públic, que tindran veu i vot, fins al final de l’obra. A les 17: 30 hores tindrà lloc ‘Rar’, de Balusca. Dos personatges compartiran un món destruït en el qual només queden ells, basats en el moviment, el circ i el teatre gestual. Les actuacions continuaran amb ‘Xarivari Blues’, de Circo Los, que oferiran monocicles, malabars, llit elàstic, acrobàcies i molt humor basat en un espectacle alegre i dinàmic.

El cicle finalitzarà el diumenge 13, amb l’actuació ‘Rock Circk’, de Rolabola, la companyia circense que va guanyar el Premi Nacional de Circ en 2017. Serà un espectacle que aposte per l’humor, la sorpresa i el risc, a partir d’elements corporals expressius i musicals.

Les entrades a les actuacions del cicle són lliures, encara que amb aforament limitat. Es requereix ser present 30 minuts abans de cada actuació i s’efectuaran les pertinents mesures de seguretat davant la COVID-19, com és un ús de mascareta obligatori, disposició de gel desinfectant i una distància de 2 metres entre els assistents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari