La Diputació s'interessa en la promoció del Castell de la Todolella

El president de la institució provincial, José Martí, i la diputada de Cultura, Ruth Sanz, es reuneixen amb la Fundació Livia i Ricardo Miravet per a estudiar fórmules de col·laboració

La Diputació s'interessa en la promoció del Castell de la Todolella
16/09/2019 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, han rebut Ricardo Miravet, director de la fundació del mateix nom, per a conéixer les activitats que porta a terme per a dinamitzar culturalment la comarca dels Ports i del municipi de la Todolella. En especial s’ha posat l’accent en la recuperació del castell todolellà, que és, en paraules de Miravet, l’esperit i la missió d’aquesta fundació.

Tant el president com la diputada Ruth Sanz han plantejat fórmules de col·laboració i promoció que donen visibilitat a aquesta fortificació del segle XIV i a la comarca en general i, per això, han repassat tots els serveis i ajudes que presta la Diputació a les organitzacions culturals de la província.

D’altra banda, Martí ha volgut felicitar personalment Miravet pel seu “ímpetu” i interés a recuperar la fortalesa d’aquest municipi dels Ports -un dels emblemes comarcals-, una tasca que fa 50 anys que duu a terme de forma personal. Per la seua banda, la diputada Ruth Sanz ha agraït el gran esforç que realitza la nova fundació per a oferir una programació cultural de qualitat a la comarca.

El camí d’aquesta fundació va arrancar la primavera passada amb les primeres activitats culturals. Cal destacar que el castell de la Todolella forma part del patrimoni públic valencià des de 2015, quan la família Miravet va donar la fortalesa a la Generalitat després de concloure la restauració i “perquè volem que siga del poble”, ha destacat Miravet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari