Fundació Caja Castellón i Bankia en Acción recolzen el projecte d'Envelliment de l'Associació Síndrome de Down Castelló

El projecte “Envelliment Actiu” pretén millorar la qualitat de vida de les persones usuàries de l’entitat

Fundació Caja Castellón i Bankia en Acción recolzen el projecte d'Envelliment de l'Associació Síndrome de Down Castelló
13/09/2019 -

La Fundació Caixa Castelló i Bankia en Acció col·laboren en el finançament de projectes socials dirigits a persones amb síndrome de Down i / o discapacitat intel·lectual realitzats en l‘Associació Síndrome de Down de Castelló.

En la convocatòria de 2019, la Fundació Caixa Castelló i Bankia en Acció, ha aportat la quantitat de 2.000€ al projecte “Envelliment Actiu”.

Aquest projecte es realitza en l’Associació Síndrome de Down Castelló des de fa tres anys i l’objectiu fonamental dels quals és previndre, derivar i intervenir davant l’aparició de signes d’envelliment de les persones amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual que acudeixen a l’entitat.

Aquest projecte és de gran rellevància per a l’Associació Síndrome de Down Castelló, ja que permet afavorir el procés d’envelliment actiu i saludable en les persones amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual que formen part de l’entitat.

Gràcies a la col·laboració d’institucions com la Fundació Caixa Castelló i Bankia en Acció, en l’Associació Síndrome de Down Castelló es continua treballant per a aconseguir millorar la inclusió social, laboral i educativa de les persones amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual a la província de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari