Puerta destaca l'aposta per la formació per a facilitar la inserció laboral

La regidora d’Ocupació visita els tallers de Castelló Crea en el Centre de Formació de Tetuan XIV

Puerta destaca l'aposta per la formació per a facilitar la inserció laboral
11/11/2020 -

La regidora d’Ocupació, Patrícia Puerta, ha visitat aquest dimecres el Centre municipal de Formació de Castelló Crea situat a Tetuan XIV i que acull en l’actualitat als i les alumnes dels tallers de ‘Fusteria metàl·lica i soldadura’ i de ‘Fusteria de fusta i moble’. Durant la seua visita, Puerta ha pogut comprovar els treballs realitzats com, per exemple, la fabricació de dispensadors d’hidrogel i suports d’indicadors de senyals, entre altres treballs.

“Des de la Regidoria d’Ocupació considerem imprescindible la posada en marxa d’accions formatives amb l’objectiu de desenvolupar competències i millorar el nivell d’ocupabilitat de les persones en situació de desocupació i amb dificultats d’inserció laboral, i aquests dos cursos són un exemple d’aquesta aposta per la formació”, ha indicat.

El Centre Municipal de Formació de Tetuan XIV ofereix instal·lacions preparades per a la realització de tallers com els de soldadura i fusteria metàl·lica o de fusta, així com cursos pràctics d’Agricultura Ecològica, Lampisteria i Calefacció, Obra de paleta, Jardineria, Ceràmica artística, etc. Es tracta d’un projecte que pretén ser un referent per a la formació de qualitat per a l’ocupabilitat.

La regidora ha recordat que en aquests moments roman obert el termini per a la inscripció en altres 26 cursos formatius posats en marxa des de Castelló Crea, l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de la Regidoria d’Ocupació.

Aquests cursos ofereixen fins a 380 places en sis paquets de cursos agrupats en les àrees d’Informàtica, Ceràmica, Ocupació, Serveis, Logística i Hostaleria. “Es tracta d’accions formatives específiques per àrees d’activitat que han sigut proposades i dissenyades a partir de l’anàlisi de les necessitats actuals del teixit empresarial i les tendències del mercat”, ha apuntat Puerta.

Les bases dels cursos poden consultar-se en l’apartat del Pacte per l’Ocupació de la web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari