Puerta es reuneix amb la Fundació Aspropace per a millorar la qualitat de vida dels xiquets amb paràlisi cerebral

La Diputació col·labora directament amb el programa ‘Burbujas por la parálisis’ amb una assignació de 6.500 euros

Puerta es reuneix amb la Fundació Aspropace per a millorar la qualitat de vida dels xiquets amb paràlisi cerebral
16/09/2019 -

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i diputada d’Acció Social, Patricia Puerta, ha visitat les instal·lacions de la Fundació Aspropace dintre del marc de la ronda de contactes que manté, des del passat mes de juliol, amb entitats de caràcter social de la província.

Així doncs, Puerta ha pogut conéixer ‘in situ’ com es treballa i com es té cura dels més de 100 xiquets i xiquetes amb paràlisi cerebral que, cada dia, atenen els 60 professionals de la fundació. En aquest cas, la també responsable d’Acció Social ha aprofitat l’ocasió per a recollir les necessitats d’aquest col·lectiu de la veu de la gerent Ana Mínguez i la secretària Cristina Barrachina, amb qui ha coincidit en la voluntat d’estrényer lligams per a millorar la qualitat de vida dels xiquets.

Patricia Puerta ha felicitat tots els professionals i voluntaris que donen el millor de si mateix per tal de millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania. «És admirable tot el que fan i amb la passió que ho fan», ha expressat.

SUPORT AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES

La Diputació col·labora en el desenvolupament del programa ‘Burbujas por la parálisis’ amb una aportació de 6.500 euros, que treballa amb els menors a través la hidroteràpia.

Aspropace ofereix a Castelló els serveis de centre d’estimulació primerenca, amb 35 places, un centre de dia amb 10 places i 20 més de residència i un col·legi d’educació especial per a 30 xiquets i xiquetes.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari