Última crida per a aconseguir les polseres de la Magdalena 2020

Aquesta vesprada, castellonencs i castellonenques, gaiaters i gaiateres es reuniran de nou per a aconseguir la polsera del 75 aniversari de la Magdalena

Última crida per a aconseguir les polseres de la Magdalena 2020

L’Ajuntament de Castelló continuarà hui amb el repartiment de les polseres de la Magdalena 2020. Així ho ha confirmat el consistori de la capital de la Plana, que ahir va començar a repartir-les a la ciutadania després del seu ajornament pel temporal de fa un parell de setmanes.

En concret, la polsera que commemora el 75 aniversari de les festes fundacionals de Castelló s’entregarà a veïns i veïnes hui de 17.30 a 20.30 hores tant en la plaça Major com en la tinença d’alcaldia del Grau.

Tal com ha assenyalat la regidora de festes, Pilar Escuder, enguany s’han oferit 90.000 unitats, 20.000 més que l’any passat, “per a satisfer la creixent demanda de les polseres de la Magdalena”.

Així mateix, ha recordat que el disseny d’aquest 2020, un any molt especial per l’aniversari, és de Gloria Silvestre Pérez i té com a lema “Castelló, de la muntanya a la mar”. Com no podia ser d’una altra manera, incorpora elements que identifiquen la ciutat, com la bandera de Castelló, el Fadrí, l’ermita de la Magdalena, una gaiata i pirotècnia, que enguany s’espera que supere totes les expectatives amb el concurs de mascletaes 2020.

Ahir va començar aquest repartiment que va congregar a centenars de castellonencs que volien rebre aquest record de la mà de les reines de la Magdalena, Carmen Molina i Gal·la Calvo, així com de l’alcaldessa Amparo Marco i d’Escuder.

Poc més d’un mes per a la festa gran de Castelló

La Magdalena 2020 està molt a la vora. I és que del 14 al 22 de març Castelló i molts dels seus municipis s’ompliran de música, tradició i gaiates per a commemorar els orígens de la ciutat quan, en 1252, la població es va traslladar del turó al pla, al costat del Mediterrani.

En la nostra pàgina, pots conéixer tota la programació i últimes notícies de la Magdalena per a estar al dia de les festes més grans per als castellonencs i castellonenques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari