El rànquing CWUR situa l'UJI dins del 4,5% de les millors institucions d'educació superior del món

El rànquing CWUR situa l'UJI dins del 4,5% de les millors institucions d'educació superior del món
26/04/2021 -

La Universitat Jaume I de Castelló se situa entre el 4,5% de les millors institucions d’educació superior del món, segons l’edició 2021 del Center for World University Rankings (CWUR), gràcies al seu rendiment en l’àmbit de la investigació. En concret, la universitat pública de Castelló s’ubica en el lloc 888 entre les prop de 20.000 institucions que conformen el rànquing i en el lloc 31 en l’àmbit nacional.

De les 19.788 institucions d’educació superior avaluades, aquest rànquing selecciona les 2.000 millors sobre la base de set indicadors com ara la qualitat de l’educació i l’ocupabilitat de l’alumnat, paràmetres als quals s’atorga conjuntament un 50% de la valoració global; el rendiment de la investigació, que representa un 40% de la valoració i té en compte el nombre d’articles i la seua qualitat, així com el nombre d’articles altament citats; i els guardons internacionals obtinguts pel professorat, amb un 10%.

El Center for World University Rankings és una organització de consultoria capdavantera que proporciona assessorament sobre polítiques, coneixements estratègics i serveis de consultoria a governs i universitats per millorar els resultats educatius i de recerca. És una de les llistes de referència mundial i es troba liderada per novè any consecutiu per la Universitat de Harvard. Els Estats Units lideren amb 347 universitats el top 2.000, seguits per la Xina (277), el Japó (124), el Regne Unit (95), França (79), Espanya (53) i Rússia (46).

Rànquing CWUR 2021: https://cwur.org/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari