La reforma del Mercat Central de Castelló, prioritària per a Begoña Carrasco

L’alcaldessa ha destacat que el seu objectiu és destinar els fons europeus a la reforma del mercat i del Castàlia i a un pla d’embelliment i renaturalització dels accessos a la ciutat

La reforma del Mercat Central de Castelló, prioritària per a Begoña Carrasco

La reforma del Mercat Central de Castelló a través de fons europeus serà una prioritat per a aquesta legislatura. Així ho ha assenyalat l’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, després d’una reunió amb la directora de l’oficina de planificació i projecció econòmica de la ciutat, Carmen Vilanova, en la qual s’han dissenyat les línies estratègiques a seguir en els pròxims quatre anys i s’ha analitzat l’estat de les iniciatives que ja estan en marxa a càrrec dels fons EDUSI o Next Generation.

I és que la primera edil no sols ostenta l’alcaldia, sinó que s’encarrega de la gestió dels fons europeus de la capital de la Plana. En aquest sentit, ha anunciat com a prioritats la reforma del Mercat Central, de l’estadi Castàlia i la posada en marxa d’un pla d’embelliment i renaturalització dels accessos a la ciutat.

“Volem fer de Castelló una capital que siga referent, moderna, atractiva, amb més espais verds, posant en valor el nostre patrimoni o la nostra gastronomia. Apostem per un centre viu i uns accessos a la ciutat dignes que acaben amb la imatge degradada que en aquests moments presenten determinades zones com l’entrada nord”, explica l’alcaldessa Begoña Carrasco.

Reforma del Mercat Central

Respecte a la reforma del Mercat Central, ha destacat que “és un compromís que vaig adquirir amb els venedors i em vaig comprometre a dur a terme signant-lo davant notari abans de ser alcaldessa”, recorda.

“Volem modernitzar-ho i fer compatible la venda directa dels nostres productes frescos amb un espai gastronòmic que atraga el turisme, com tenen altres capitals. L’objectiu és que el Mercat Central torne a ser el cor que bategue amb força per a revitalitzar l’economia i d’ell puguen beneficiar-se altres sectors, com el comerç local”, explica.

Reforma del Castàlia

La reforma de l’estadi Castàlia és un altre dels projectes importants a escometre en els pròxims anys. No sols comprén una actuació en la instal·lació esportiva sinó també en els seus voltants.

“La ‘Poma Albinegra’ farà de l’entorn de Castàlia un emblema de la ciutat i respondrà a les necessitats esportives. D’una banda, pretenem una actuació urbanística que dignifique l’entrada nord de la ciutat. I per un altre, esmenar les deficiències que presenta Castàlia, convertint-ho en un estadi del segle XXI amb el sanejament de les graderies, la millora dels accessos, de la il·luminació, la megafonia, de la coberta i vestint-lo per fora amb els colors albinegres”, recorda.

Embelliment dels accessos a la ciutat

I el tercer dels projectes clau per a la nova legislatura és un Pla d’embelliment i renaturalització dels accessos a la ciutat “per a fer de Castelló una ciutat amb més espais verds”, insisteix l’alcaldessa Begoña Carrasco.

“Una capital que incloga més zones enjardinades en les principals artèries d’entrada que traslladen una imatge digna, pròpia d’una capital de província com és Castelló, perquè els qui venen de fora a conéixer-nos s’emporten la millor impressió de la nostra ciutat”, apunta Begoña Carrasco.

L’Ajuntament de Castelló ja treballa internament per a optar a noves convocatòries de fons europeus que impulsen projectes útils que demande la ciutadania i redunden en benefici de Castelló i els castellonencs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari