Castelló reforça la competitivitat empresarial amb la modernització del polígon Pullman

El regidor d’Ordenació del Territori recepciona les obres de millora d’una de les àrees industrials més antigues de la ciutat

Castelló reforça la competitivitat empresarial amb la modernització del polígon Pullman
24/09/2019 -

Les obres de modernització del polígon industrial Pullman, situat en l’accés sud a la Ciutat del Transport i un dels més antics de la ciutat, ja estan acabades i recepcionades. El regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó, ha supervisat els treballs amb els tècnics, destacant «la millora de les infraestructures com a mostra del suport del govern municipal a la competitivitat empresarial i a la creació d’ocupació».

En aquest sentit, Simó ha explicat que «s’ha modernitzat i dotat a l’àrea industrial Pullman-Autopista Sud de les infraestructures i serveis que requereix per a potenciar i afavorir la implantació de noves indústries que reactiven l’activitat econòmica, així com millorar la productivitat de les existents en aquesta àrea».

Durant els anys 2018 i 2019, la inversió en aquest polígon industrial ha ascendit a 369.748,70 euros, subvencionats en un 97,70% per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace). En concret, s’ha fet la millora d’instal·lacions com l’enllumenat públic, les xarxes de proveïment i de sanejament, i els sistemes de drenatge sostenible. A més, s’ha implantat fibra òptica i adequat el sistema de gestió de residus. Se sumen la millora viària mitjançant accessos al polígon, la repavimentació de la zona i la reordenació del trànsit, amb la incorporació de noves àrees d’aparcament. La mobilitat s’ha millorat mitjançant carril bici i s’ha embellit l’entorn amb façanes vegetals.

Polígon Peri 11

D’altra banda, i una vegada conclosa la millora del polígon Pullman, l’Ajuntament de Castelló impulsa el projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el polígon Peri 11, situat en el nord-oest de la ciutat, al costat del traçat de l’antiga carretera Nacional 340, actualment denominat carrer del Castell Vell.

L’obra està en fase de licitació, per un pressupost de 141.119 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de 10 setmanes. La superfície del polígon industrial és de 73.760 metres quadrats. La intervenció es fa necessària després que l’àrea industrial no compte en l’actualitat amb una xarxa d’infraestructures concordes a un nivell de desenvolupament idoni per a les activitats que alberga, després de més de 25 anys d’antiguitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari