Renfe ofereix descomptes del 35% en trens de llarga distància per a viure Escala a Castelló

El turista podrà viatjar des de Madrid entre el 25 i 29 d’abril amb un preu per trajecte que parteix dels 17,20 € en Intercity i dels 24,20 € en AVE

Renfe ofereix descomptes del 35% en trens de llarga distància per a viure Escala a Castelló
10/04/2019 -

Escala a Castelló es presenta com “un esdeveniment ancorat en el Mediterrani i obert al món”. Renfe contribueix a aqueixa finestra a l’exterior amb els descomptes del 35% que ofereix entre el 25 i 29 d’abril. Places limitades a preu promocional per als qui viatgen des de Madrid que parteixen dels 17,20 euros en Intercity, dels 24,20 en AVE i dels 22,20 en Alvia. Així, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha informat sobre l’aliança estratègica entre la xarxa ferroviària i l’Ajuntament acordada en el marc de la passada edició de la Fira Internacional de Turisme (Fitur).

La gran festa del mar espera rebre al màxim nombre de turistes “en una època de l’any com és Pasqua, en la qual s’aprofita el bon temps i gastronomia local”, ha assegurat l’alcaldessa. Aquesta experiència naval a l’aire lliure i en l’entorn pesquer i comercial que brinda el Port Azahar del Grau “és idoni per als i les madrilenyes que vénen a la recerca de costa, i què millor que gaudir de la nostra amb un esdeveniment d’aquest calibre”, ha afegit.

A més, a partir de hui, l’AVE Madrid-Castelló llueix en els capçals dels seus seients la imatge promocional d’Escala a Castelló. L’objectiu d’aquesta campanya és divulgar i donar a conéixer les peculiaritats d’aquesta segona edició mitjançant un codi que en escanejar-lo, el mòbil redirigeix a tota la informació que necessita saber l’usuari sobre activitats, dates i ubicació, entre altres. “Es tracta d’un esdeveniment que, pel seu potencial, mereix anar més enllà del municipi i promocionar-se entre els i les turistes en una època tan marcada en el calendari festiu”.

Enguany Escala a Castelló espera l’arribada dels velers Santa María Manuela i el Galeón Andalucía, dues embarcacions històriques que se sumisquen a l’espectacle de justes tradicionals a càrrec de la Llance Sportive Sètoise, recreacions que permetran viatjar al passat, un mercat ambulant mariner amb més de huitanta llocs i nombrosos passos, desfilades i tallers infantils. Amb tot això al costat de l’oferta promocional que llança Renfe, el consistori pretén superar els 75.000 visitants que va rebre la ciutat en la passada edició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari