RENFE suspén l'AVE entre Castelló i València

Amb motiu de les obres en l’estació de Sagunt, RENFE ha planificat plans alternatius per a efectuar els viatges entre les dues capitals a partir del 9 de juliol

RENFE suspén l'AVE entre Castelló i València
08/07/2022 -

El 9 de juliol començaran les obres d’adequació a l’ample mixt exigit per Europa per al corredor mediterrani de la mà d’Adif en l’estació de Sagunt. Les obres, que s’allargaran durant 10 mesos aproximadament, provocaran la suspensió del servei d’Alta Velocitat Espanyola (AVE) entre Castelló i València; així com el retard del trajecte d’altres trens fins al 14 d’octubre.

Perquè aquestes obres afecten el menys possible a la resta de trens i trajectes, Adif i RENFE han aclarit que les obres es realitzaran en la seua majoria, quan siga possible, en horari nocturn i durant els caps de setmana.

Quant a l’AVE, RENFE ha detallat que se suspendrà el servei d’alta velocitat entre el 9 de juliol i el 14 d’octubre. Per a aquells viatgers que vulguen anar a Madrid des de Castelló, RENFE ha dut a terme un Pla de Transport Alternatiu per carretera. L’eixida dels autobusos direcció València-Joaquín Sorolla, estació on caldrà fer transbord per a viatjar fins a Madrid, es realitzarà mitja hora abans dels horaris habituals de l’AVE. Per tant, per a l’AVE direcció Madrid de les 6.15 hores, l’autobús eixirà de Castelló a les 5.45 hores; i per al de les 14.15 hores, l’autobús eixirà a les 13.45 hores.

Llarga i Mitjana distància amb retards

Els trens de Llarga Distància (Euromed i Intercity) que circulen entre Barcelona-Castelló-València augmentaran el seu temps de viatge entre 9 i 12 minuts. En el cas de l’Intercity Madrid-Vinaròs, quan el tren circule sentit cap a Vinaròs el trajecte durarà uns 4 minuts més. En el cas del trajecte amb direcció Madrid, el temps de viatge no es veurà afectat.

En el cas de la Mitjana distància, es veuran afectats els trens amb ruta València-Castelló-Tortosa-Barcelona es veuran retardats uns 5 o 6 minuts, aproximadament.

Les línies de Rodalia C-5 València-Caudiel i C-6 València-Castelló circularan amb normalitat i sense retards previstos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari