Educació enceta la distribució de més de 600 tauletes a Castelló

Mezquita: “Des de l’ajuntament estudiem mesures per combatre amb recursos propis la bretxa digital i arribar a tot l’alumnat de la ciutat”

Educació enceta la distribució de més de 600 tauletes a Castelló
06/04/2020 -

La població escolar de la ciutat de Castelló rebrà durant els pròxims dies les vora 650 tauletes adquirides per la Conselleria d’Educació per a facilitar el seguiment de les classes telemàtic a alumnat de Primària, Secundària, Batxillerat i FP. En aquest sentit, molt d’aquest dispositius inclouran connexió a internet i la conselleria dirigida por Vicent Marzà també ha previst facilitar línies de dades per a les famílies amb menys recursos.

El repartiment dels les tauletes ha començat hui dilluns i el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita, ha agraït el gran esforç que estan fent el govern valencià per tal de “que cap alumne ni cap alumna es quede enrere i que aquesta crisi sanitària interferisca el mínim possible en el curs”. En aquest sentit, l’edil ha avançat que el consistori també treballa en el desenvolupament de mesures per “combatre amb recursos propis la bretxa digital i arribar a tot l’alumnat de la ciutat”.

Així doncs, seran els centres educatius seran els que contacten amb les famílies per fer-los arribar els dispositius. Quan l’alumnat reba a domicili la tauleta assignada signarà un document de préstec “mentre dure la suspensió de l’activitat educativa presencial”, com explica l’ordre de Conselleria. Els i les alumnes que reben aquest materials hauran de retornar-los al centre en el moment en el qual es reprenguen les classes presencials i, en qualsevol cas, abans que finalitze el curs.

Tots aquests dispositius passaran a ser propietat dels centres en finalitzar aquesta etapa, així com els ordinadors portàtils que el Consell facilitarà a cada IES y CEIP per a desenvolupar les tasques d’organització de l’activitat lectiva durant l’estat d’alarma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari