Restringeixen el trànsit en l'avinguda l'Alcora per l'asfaltat de la rotonda al costat del nou pont del Riu Sec

Els treballs s’escometran el 6 i 7 de maig a partir de les 9.30 hores per a evitar afeccions en l’hora punta d’entrada i eixida a Castelló

Restringeixen el trànsit en l'avinguda l'Alcora per l'asfaltat de la rotonda al costat del nou pont del Riu Sec
03/05/2019 -

L’asfaltat de la rotonda ampliada que incorpora l’avinguda l’Alcora de Castelló dins del projecte de construcció del pont del riu Sec obligarà a restringir el trànsit rodat durant dues jornades, aquest dilluns 6 i el dimarts 7 de maig, en aquesta artèria d’entrada i eixida a la ciutat. L’empresa executora, Becsa, ha indicat que la circulació es veurà afectada en el tram de l’avinguda l’Alcora comprés entre la Quadra dels Cubos i la Quadra Salera, així com en vials annexos com la Quadra del Saboner o el Camí Vell de l’Alcora. El dimarts 7 de maig el tall al trànsit serà total en aquesta zona des de les 9.30 fins a les 19.00 hores. Durant aquests dos dies es recomana als qui isquen o entren a Castelló per la zona oest que trien com a alternativa les avingudes Enrique Gimeno i Sos Baynat.

És el segon tall de trànsit més destacat en el marc d’aquest projecte d’1,5 milions d’euros cofinançat amb els Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER). El primer va tindre lloc el gener passat amb motiu de la instal·lació de les tres bigues de 420 tones de pes que sustenten el pont.

Les labors d’asfaltat arriben dins del calendari previst, segons han informat des de Becsa, i “conclosos completament els treballs en les voreres i carril bici del pont, així com la instal·lació de l’enllumenat, que s’escometrà aquesta mateixa setmana”. Una vegada realitzada la rodadura asfàltica el percentatge d’execució de la infraestructura serà del 85%. Quedarà pendent la part relativa a la instal·lació de marquesines, baranes i altres elements de serralleria.

Durant aquest dilluns, 6 de maig, es procedirà al fressat de la capa actual d’asfalt existent en l’avinguda l’Alcora afectada per les obres per a adequar-la a la rasant de la nova rotonda, de 24 metres de diàmetre interior i amb calçada de dos carrils de quatre metres. “Es preveu que els treballs s’inicien al voltant de les 9.30 hores per a afectar en menor mesura a l’hora punta d’eixida de la ciutat i es prolongaran fins a les 15.00 hores”, diuen des de l’empresa. Durant aquesta primera fase la restricció al trànsit serà en el tram entre la Quadra dels Cubos i la Quadra Salera en sentit d’entrada. A la vesprada es tallarà el sentit d’eixida, entre la Quadra Salera i l’avinguda Sos Baynat.

Durant el dimarts, 7 de maig, es procedirà a l’asfaltat de la nova rotonda de l’avinguda l’Alcora i per a això serà necessari el tall total de la mateixa des de les 9.30 a les 19.00 hores entre la Quadra dels Cubos i la Quadra Salera, així com de la Quadra del Saboner i el Camí Vell de l’Alcora.

En les jornades següents es procedirà a l’alçat de les tapes de registre i senyalització horitzontal. Aquests treballs poden afectar lleugerament el trànsit però sense generar corts en l’avinguda l’Alcora.

El nou pont del riu Sec i l’ampliació de la rotonda annexa suposa una inversió d’1,5 milions d’euros per a transformar la ciutat, connectar barris i millorar la mobilitat en la zona oest.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari