Turisme dona suport a la gastronomia local amb una altra edició de la Ruta de Tapes 'Sabors Castelló'

Turisme dona suport a la gastronomia local amb una altra edició de la Ruta de Tapes 'Sabors Castelló'
12/10/2020 -

L’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal de Turisme, impulsa una nova edició de la Ruta de Tapes Sabors Castelló. Una iniciativa gastronòmica que en la seua 11a edició comptarà amb la participació de més de 60 locals distribuïts per tots els districtes de la ciutat. Del 22 d’octubre al 14 de novembre, tots dos inclusivament, els bars i restaurants inscrits oferiran una varietat de més de 120 tapes elaborades amb productes de proximitat.

La regidora de Turisme i presidenta del Patronat, Pilar Escuder, ha remarcat la importància d’aquest esdeveniment. “Sabors Castelló suposa una oportunitat única per a dinamitzar l’hostaleria local una vegada acabat l’estiu i contribuir a la seua recuperació dels efectes de la covid-19”, ha valorat. La regidora ha assenyalat el paper clau de la gastronomia com a motor turístic de Castelló i ha incidit en el suport continuat del govern municipal al sector. “Aquest esdeveniment ajuda al fet que més de 60 locals donen a conéixer les seues millors tapes i promocionen els productes de proximitat”, ha recalcat.

Durant 20 dies, els bars i restaurants participants en l’esdeveniment presentaran a concurs les seues dues millors tapes. Establiments de tots els districtes de la ciutat oferiran un menú amb més 120 receptes elaborades amb productes locals. El públic podrà tastar una d’elles juntament amb una beguda per 3,50 euros per a després votar per les més destacades. Un comité gastronòmic d’experts vetlarà pel correcte desenvolupament i la qualitat de la Ruta de Tapes. D’aquesta manera, ajudarà en la valoració i en el posterior lliurament de premis i reconeixements que se celebrarà al desembre en honor als locals i tapes millor valorats.

L’autor de l’obra que il·lustra aquesta 11a edició de la Ruta de Tapes Sabors Castelló és Jaime Sidro, que va donar a conéixer el seu treball junt amb a la regidora de Turisme, el gerent del Mercat Central, José Hernández, i el guanyador a la Millor Tapa de l’edició 2019, Toni Sebastián, de la Botiga de la Figa.

Tots els locals inscrits aplicaran les mesures de seguretat sanitària davant la covid-19, com la disposició de gel hidroalcohòlic, la desinfecció de superfícies i el control d’aforament per a evitar aglomeracions. La informació sobre locals, tapes, horaris i serveis al públic estarà disponible mitjançant codis QR. Els interessats poden obtenir més informació en la pàgina web del Patronat de Turisme: www.castellonturismo.com

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari