Transició Ecològica organitza aquest diumenge una ruta de senderisme i una plantació en el paratge de la Magdalena

Transició Ecològica organitza aquest diumenge una ruta de senderisme i una plantació en el paratge de la Magdalena
15/06/2020 -

El paratge de la Magdalena serà el protagonista el diumenge 21 de juny de la pròxima cita de Celebrem amb la Natura, campanya anual que organitza la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló al costat de l’empresa d’ecoturisme Itinerantur per a posar en valor els espais verds de la ciutat.

L’activitat consistirà en una ruta de senderisme per l’entorn de la Magdalena i una plantació de diverses espècies. Celebrem amb la Natura programa aquesta iniciativa per a commemorar el Dia Mundial de l’Arbre i està dirigida a totes les edats. En compliment de la normativa sanitària per la covid-19 el límit d’assistència serà de 30 persones i els participants hauran de portar màscara i mantindre una distància de dos metres. L’organització, per part seua, facilitarà hidrogel.

Les inscripcions es realitzen a través del web naturacastello.es o de l’email info@itinerantur.com . L’acte començarà a les 11 hores i l’aparcament de l’ermita de la Magdalena serà el punt de trobada. Primer es durà a terme la ruta divulgativa i posteriorment un taller de plantació.

Cal recordar que Celebrem amb la Natura va retornar el passat 14 de juny després de suspendre’s per la pandèmia amb un “geocahing en família” al parc Geólogo Royo que va completar les seues places d’inscripció.

Fins a final d’any es desenvoluparan 15 activitats, entre altres, tallers, jornades de divulgació, rutes de senderisme o de cicloturisme. El 5 juliol hi haurà una trobada per a divulgar l’ecosistema de la platja del Serradal amb motiu del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic. Al juliol i setembre hi haurà altres tres cites que havien sigut ajornades; concretament una orientació astronòmica en el Planetari (17 de juliol), una ruta de senderisme en Tossal Gross (8 d’agost) i un dia de conscienciació contra el soroll ( 5 de setembre).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari