Rutes cicloturistes fàcils a Castelló

Coneix les millors rutes en bicicleta per a tota la família

Rutes cicloturistes fàcils a Castelló
24/08/2020 -

Castelló presenta unes de les millors rutes cicloturistes adaptades a tots els nivells i podent gaudir en família.

En primer lloc, trobem la ruta Sant Roc de Canet Lledó, que està totalment senyalitzada i pensada en un ús familiar, incloent-hi a xiquets. Es recorrerà la Basílica de Lledó i l’ermita de Sant Roc de Canet, podent gaudir d’un paisatge agrícola. Té un recorregut de 7, 5 km, amb un temps aproximat de 40 minuts i la dificultat és fàcil.

En segon lloc trobem la ruta del Parc del Meridià Marjaleria. Aquesta ruta d’iniciació, discorre pel marge dret del Riu Sec, el camí Donacioneta i el Parc del Meridià. En el recorregut es travessa els camins de la Marjaleria i es poden observar els terrenys que van ser plantacions d’arròs, a més de séquies tradicionals i un fantàstic paisatge. La dificultat és fàcil i està pensada per a tota la família. Té un recorregut de 15 km i un temps mig aproximat d’1 hora.

La ruta del Semillar Molí de la Font, té un mínim nivell de dificultat tècnica i física, encara que es continua considerant de dificultat fàcil. En aquesta ruta s’anirà pels camins del Semillar, on trobarem paratges com el Semillar de la Font de la Reina, antic brollador d’aigua dolça, i l’ermita de Sant Francesc de la Font. Té un recorregut de 13 km, amb un temps aproximat d’1 hora.

En la ruta d’Ermites del Caminàs Sud es recorreran camins veïnals de l’horta castellonenca. A més, es podran veure les ermites de “Sant Isidre de Censal”, “Sant Jaume de Fadrell” i “Sant Josep de Censal”. Té un recorregut de 16,5 km i un temps aproximat d’1 hora i 15 minuts, a més, es considera una ruta de dificultat fàcil.

La ruta Fadrell Salt de la Núvia és una iniciació per a la bicicleta de muntanya de dificultat fàcil. Es podrà veure l’ermita de Sant Isidre de Censal, Sant Jaume de Fadrell i el Salt de la Núvia. Se circularà pel llit cobert de la séquia major i per diferents carrils bici. El recorregut és de 20 km i té un temps aproximat d’1 hora i 30 minuts.

Finalment, per a aquells que vulguen una dificultat més elevada, presentem el Camí de canal l’Enramada. Aquesta ruta de bicicleta de muntanya té un nivell d’exigència moderat, on es recorreran diferents camins i sendes, observant magnífics paisatges. Té un recorregut de 17 km, amb un temps aproximat d’1 hora i 15 minuts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari