Sanitat llança una campanya massiva per a donar una nova oportunitat als qui han rebut la cita per a vacunar-se però no han acudit

Rebran un SMS amb un enllaç per a indicar quina setmana, entre el 23 d’agost i el 19 de setembre, poden vacunar-se

Sanitat llança una campanya massiva per a donar una nova oportunitat als qui han rebut la cita per a vacunar-se però no han acudit
10/08/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha llançat una campanya massiva per a donar una nova oportunitat als qui havent rebut la trucada o l’SMS per a vacunar-se contra la COVID-19 no han acudit a la cita pel motiu que siga. Les persones que es troben en aquesta situació rebran en el mòbil aquest dijous un missatge de text.

L’SMS inclou un enllaç on la persona pot seleccionar, d’entre quatre opcions, la setmana o setmanes que millor s’adapta a la seua disponibilitat. Així, per a interferir el menys possible en l’activitat laboral o en el període de vacances, l’o la interessat/a pot manifestar la seua preferència per qualsevol de les dues últimes setmanes d’agost o per les dues primeres del mes de setembre.

D’aquesta manera, la persona que no s’haja vacunat contra la COVID-19 malgrat haver sigut convocada, rebrà una nova cita per a alguna de les setmanes que haja indicat que està disponible per a la vacunació.

“Aquesta iniciativa cerca repescar als qui en el seu moment no van poder acudir a vacunar-se perquè tenien alguna altra cita ineludible, per motius de salut, perquè tenien dubtes o, simplement, es van despistar. No s’ha de deixar passar aquesta nova oportunitat perquè la vacuna contra la COVID-19 funciona. És la millor forma que tenim per a tallar les cadenes de transmissió del virus i salvar vides”, ha recordat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública.

“Cal vacunar-se -ha afegit Barceló– per una o un mateix, però també pels altres. Perquè una persona pot estar sana, contraure la infecció i passar-la de manera asimptomàtica, sense complicacions, però aqueixa mateixa persona pot arribar a contagiar a algú vulnerable del seu entorn”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari