Més de 300 estudiants s'examinen a l'UJI en la convocatòria extraordinària de les Proves d'Accés a la Universitat

Més de 300 estudiants s'examinen a l'UJI en la convocatòria extraordinària de les Proves d'Accés a la Universitat
08/09/2020 -

Un total de 304 estudiants de la província de Castelló s’examinen en la convocatòria extraordinària de les Proves d’Accés a la Universitat que tenen lloc del 8 al 10 de setembre a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I.

La prova inclou dues fases. D’una banda, la fase obligatòria, on l’alumnat s’examina de les quatre assignatures troncals generals de segon curs de batxillerat cursades i una de les quatre assignatures troncals generals amb vinculació a la modalitat de batxillerat. D’altra banda, l’alumnat pot presentar-se, en una fase voluntària, a un màxim de 4 assignatures troncals distintes de la troncal general amb vinculació amb la modalitat de batxillerat de què s’examina en la fase obligatòria, per a augmentar la seua qualificació d’admissió fins a un màxim de 14 punts.

La Universitat Jaume I informarà l’alumnat de les notes a través de missatges curts de text (SMS) als telèfons mòbils a partir de les 17 hores de dimecres 16 de setembre i també podran accedir al portal de l’alumnat a consultar el detall de les seues qualificacions. Com en convocatòries anteriors les peticions de revisions d’exàmens es podran fer a través d’un formulari web els dies 17, 18 i 21 de setembre. No caldrà presentar documentació a la universitat.

El termini de preinscripció per accedir a la universitat és del 14 al 21 de setembre de 2020 a les 14 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari