Llum verda a incloure sis col·legis i l'IES Crémor en la segona fase del pla Edificant a Castelló

Llum verda a incloure sis col·legis i l'IES Crémor en la segona fase del pla Edificant a Castelló
19/05/2023 -

Primer pas per la reforma integral de cinc noves escoles a Castelló. La Junta de Govern ha donat llum verda a demanar a la Conselleria d’Educació la delegació de competències per la reforma integral de l’Antonio Armelles, Bisbe Climent, Cervantes, Sant Agustí i Carles Selma, a les que se suma la intervenció clau al Jaume I per ampliar el pati i el menjador, iniciant l’adhesió a una segona fase del Pla Edificant.

A més dels centres d’Infantil i Primària, entrarà en el pla la construcció del futur IES Crémor, al districte del Raval Universitari; a l’espera de l’aprovació de l’ens municipal per incloure el nou pavelló del CEIP Soler i Godes, prevista en breu.

Ara, l’Ajuntament elevarà la petició a la Conselleria d’Educació, amb els informes preliminars ja elaborats pels serveis tècnics, i després que els consells escolars dels sis centres hagen donat el seu vistiplau. Les tramitacions estan previstes per a la pròxima legislatura, amb el propòsit de licitar la redacció dels projectes i posteriorment iniciar les corresponents execucions.

A més, l’Ajuntament de Castelló ja ha obert la licitació del contracte de licitació del servei de mudança per a dur a terme el trasllat del mobiliari, documentació, arxius i equipament informàtic i de reprografia dels CEIP Mestre Canós i Elcano. Un contracte de 31.404,96 € + IVA per ofertar un o diversos lotes, amb una duració màxima de tres mesos des de la firma del contracte i amb un termini de presentació que s’allarga fins al dia 24 de maig, segons la Plataforma de Contractació de l’Estat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari