La Universitat Jaume I celebra la Setmana de Benvinguda del 23 al 26 de setembre

La Universitat Jaume I celebra la Setmana de Benvinguda del 23 al 26 de setembre
23/09/2019 -

La Universitat Jaume I de Castelló celebra, del 23 al 26 de setembre de 2019, la Setmana de Benvinguda amb activitats culturals i lúdiques per a tota la comunitat universitària i la societat castellonenca. Aquestes activitats estan organitzades pel Consell de l’Alumnat i el Servei d’Activitats Socioculturals de l’UJI i començaran el dilluns 23, a les 11.30 hores, amb l’acte d’inauguració i una actuació per part d’un quartet d’alumnes del taller de Big band.

La rectora de l’UJI, Eva Alcón, i la vicerectora d’Alumnat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez, estaran presents durant l’acte d’inauguració juntament amb la portaveu del Consell de l’Alumnat, Laura Alcaide, que servirà com a punt de partida de quatre jornades amb activitats programades de 10 a 21 hores.

L’Àgora del Campus de Riu Sec tornarà a ser un any més l’epicentre d’aquesta celebració, ja que acollirà al llarg de tota la setmana una nova edició de la fira alternativa; la fira d’associacions de la universitat; a més de diferents tallers, xerrades, campionats i actuacions.

Totes les vesprades, a partir de les 19.30, hi haurà una actuació en l’Àgora. El dilluns 23 de setembre actuarà el grup musical Insomnia Music Band; el dimarts 24 serà el torn d’una actuació còmica per part d’Eva Cabezas i Juan Aroca; el dimecres 25 el mentalista Dario Piera pujarà a l’escenari per a realitzar una actuació especial, i el dijous 26 tancarà el grup Fulla Kaduka.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari