Castelló encara una setmana dedicada als seus majors amb el III Aplec

Ribera destaca aquests actes com a eixos centrals d’un mes dedicat a conmemorar el Dia Internacional de la Gent Major

Castelló encara una setmana dedicada als seus majors amb el III Aplec
15/10/2019 -

L’Ajuntament de Castelló encara una setmana dedicada en la gent major amb la celebració de dos actes centrals amb motiu de la commemoració, aquest mes, del Dia Internacional de les Persones Majors. Així, aquest dimecres dia 16 d’octubre, tindrà lloc la desfilada de moda benèfica de majors en col·laboració amb la firma de moda castellonenca Higinio Mateu. L’acte central es desenvoluparà el diumenge 20 d’octubre amb el III Aplec de Gent Major.

La regidora de Gent Major, Mary Carmen Ribera, ha animat a participar en aquests actes i ha explicat que enguany la desfilada se celebrarà a benefici de l’Associació-Fundació de dany cerebral adquirit ‘Ateneu Castelló’. Aquest acte tindrà lloc el dimecres a les 18 hores en el saló central del Casino Antic de Castelló.

La desfilada de moda benèfica de majors va sorgir en 2015 com un acte de sensibilització cap al col·lectiu de persones majors. “Amb aquest esdeveniment volem visibilitzar i projectar una imatge positiva i activa de les persones majors i fomentar el seu protagonisme en la societat castellonenca”, ha indicat Ribera.

En els últims anys, aquesta desfilada s’ha organitzat en benefici d’Aspropace, les associacions protectores d’animals de Castelló, l’associació Asperger Castelló, el Centre d’Autisme El Cau i l’associació provincial de familiars de persones amb malaltia d’Alzheimer i altres demències (AFA Castelló). Les entrades tenen un cost de 5 euros en concepte de donatiu i poden adquirir-se en la seu de l’Associació Ateneu Castelló i en Higinio Mateu.

III Aplec de Gent gran

D’altra banda, diumenge que ve dia 20 d’octubre tindrà lloc el III Aplec de Gent Major, una activitat organitzada per la Coordinadora d’Associacions de Veïns de Castelló (COASVECA), amb la col·laboració de la Regidoria de Gent Major de l’Ajuntament de Castelló. Es tracta d’un acte que va nàixer per a commemorar la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors fixat l’1 d’octubre.

Ribera ha destacat aquesta tercera edició com una “jornada de sensibilització i un espai de trobada i convivència” en el qual es desenvoluparan diferents activitats al llarg de la jornada. Enguany, l’Aplec se celebrarà al Parc Mèrida (Grup Sant Arturo) i compta amb actes com una batucada, una representació teatral del grup de teatre de la Regidoria de Gent Major, gimnàstica i un menjar, entre altres actes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari