Segorbe continua amb les seues Festes Patronals: arranca la Setmana de Bous

Hui enceta la setmana taurina de Segorbe amb l’Entrada de Bous i Cavalls, declarada d’Interés Turístic Internacional

turismo.segorbe.es

Segorbe continua amb les seues Festes Patronals: arranca la Setmana de Bous
09/09/2019 -

Com tots els anys, l’últim dissabte d’agost arranquen les Festes Patronals en la localitat de Segorbe, dividides en dues setmanes completament diferents. La primera setmana, aquest any a partir del 31 d’agost, es dedica a rendir homenatge a la Verge de l’Esperança, del Loreto i de la Cova Santa, amb set dies d’art i espectacles, concerts de música jove, clàssica i folklòrica; tallers i jocs per a totes les edats; així com romeries i castells de focs artificials.

A partir de hui, arranca la segona setmana de celebracions a la localitat, amb l’Entrada de Bous i Cavalls 2019 de Segorbe. Aquesta festa, coneguda com la Setmana de Bous, va ser declarada d’Interés Turístic Nacional a 1985, però a partir de 2005 també va entrar en la llista de festes d’Interés Turístic Internacional.

L’Entrada de Bous i Cavalls

Fuente: turismo.segorbe.es

L’acte més rellevant de la setmana taurina en la localitat, és el moment de l’Entrada de Bous i Cavalls, que es duu a terme cada dia de la setmana de festes a les 14 hores. Encara que l’espectacle sol dura un moment, fins a 100.000 persones s’acosten per a presenciar-lo en directe. La primera Entrada serà aquesta mateixa vesprada a les 2 en punt, des que la carcassa rebente el cel de Segorbe; fins al final de la carrera, quan bous i cavalls arriben fins a la plaça de la Cova Santa.

A partir d’aleshores, arranca la setmana més festera de l’any per a la capital de l’Alt Palància. Un total de 42 bous del ramader Germán Vidal, sis per dia, recorreran a gran velocitat el carrer Colón. Pel que fa al pla de seguretat, més de 80 efectius de Guàrdia Civil i policia, a més de personal sanitari i veterinari, treballaran com mai per poder gaudir d’unes festes patronals lliures d’incidents.

D’altra banda, durant aquesta setmana no solament es podrà gaudir dels bous en la localitat. També es podrà gaudir de les verbenes, a més de la meravellosa fira del Pernil i de l’Embotit Artesà de Segorbe.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari