'Sold out' en el I Congrés de Dones de Castelló

La ciutat reunirà demà 200 dones en un encontre que fomentarà la igualtat i l’empoderament

'Sold out' en el I Congrés de Dones de Castelló
22/10/2021 -

Tot preparat per a la celebració del I Congrés de Dones de Castelló. Una jornada que reunirà demà 200 dones de la ciutat i que obrirà un espai per a la reflexió, per a fomentar la igualtat d’oportunitats, l’empoderament femení i posar en valor les associacions de dones locals.

Tal és l’èxit de la convocatòria que “l’aforament està al 100% i no queda cap plaça disponible”, segons ha informat aquest mateix matí la regidora de Feminisme, Verònica Ruiz. L’edil Ruiz s’ha mostrat entusiasmada i satisfeta “per la resposta que hem rebut per part de les dones de la nostra ciutat des del minut 1 que convocarem la celebració d’aquest I Congrés de Dones de Castelló”.

A més a més, la regidora responsable de la política feminista al municipi ha destacat que “des del Servei d’Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament estem totalment convençudes que demà serà una jornada plena d’èxit i que ens marcarà el camí per seguir trobant-nos més vegades en la defensa i la visibilitat de les dones a la nostra ciutat”.

La jornada, al Celebrity Lledó, constarà d’una ponència inaugural a càrrec de Rosa Cobo Bedia, qui farà un repàs dels drets que han assolit les dones des de la transició fins a l’actualitat i quin paper han jugat les associacions en aquesta fita. Després, tindran lloc dues taules temàtiques, les quals tractaran sobre l’actualitat de les associacions de la ciutat atenent a la seua trajectòria i sobre quin paper es vol assumir per les associacions de dones en el futur immediat. En acabar, hi ha previst un taller més participatiu sobre el treball en xarxa de les associacions.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora de Feminisme, Verònica Ruiz, seran les encarregades d’obrir un Congrés que també comptarà amb la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari