Castelló aprova sol·licitar més de 73.000 euros d'ajudes per a joventut

La junta de govern de l’Ajuntament dóna llum verda a demanar la subvenció a l’Institut Valencià de la Joventut

Castelló aprova sol·licitar més de 73.000 euros d'ajudes per a joventut
15/10/2019 -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló, a través de la junta de govern local, ha aprovat la sol·licitud de subvenció a l’Institut Valencià de la Joventut per als programes de la #rutacatorce35 i l’Espai Jove; i el projecte Supera’t, amb un pressupost total de 73.715 euros.

La petició es realitza en el marc de la resolució de l’Institut Valencià de la Joventut, per la qual es convoquen les ajudes a entitats locals per a organitzar activitats del programa de joventut durant l’any 2019.

La iniciativa #rutacatorce35 s’ha desenvolupat des del 15 de gener al 30 de juny, amb 54 jornades entre divendres, dissabtes i diumenges d’activitats variades, des d’exposicions i tallers creatius a propostes esportives, en les quals han participat més de 6.800 joves de 14 i 35 anys.

Espai Jove té lloc al Casal Jove del Grau fins al 30 de novembre, dirigit a adolescents de 12 a 17 anys, com a proposta d’oci saludable i educatiu, potenciant la creativitat, participació i iniciativa del grup.

L’altre projecte al qual va dirigida aquesta línia d’ajudes és Supera’t, impulsat per l’ondense Patricia Campos, que va impartir dues xarrades en el Teatre del Raval, a les quals van acudir uns 300 estudiants dels instituts de Castelló. Campos és la primera dona pilot de reactors de les Forces Armades i amb aquesta iniciativa cerca fomentar la igualtat de drets a través de l’esport, destacant valors com la superació i l’eliminació de barreres producte de la distinció de sexe i gènere i la motivació per a afrontar els reptes, barreres i obstacles que es plantegen al llarg de la vida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari