Martí aborda amb Aín solucions davant els problemes que pateixen els pobles menuts per a gestionar subvencions

La Diputació està estudiant mesures per tal que els ajuntaments no hagen de prescindir d’ajudes per la impossibilitat de fer front a les despeses que porten associades

Martí aborda amb Aín solucions davant els problemes que pateixen els pobles menuts per a gestionar subvencions
19/09/2019 -

El president de la Diputació, José Martí, l’alcalde d’Aín, Javier Sorribes, i el primer tinent d’alcalde, Jaume Miravet, han abordat aquest matí a Castelló la problemàtica que els municipis menuts tenen a l’hora d’afrontar despeses extraordinàries lligades a subvencions públiques. Ho han fet en una reunió cordial de treball en què Martí ha mostrat el seu «ferm compromís» amb els pobles de l’interior provincial i ha assegurat que «des de la nova Diputació ja estem treballant en la recerca de fórmules que ajuden els municipis de l’interior a afrontar les despeses extraordinàries associades a les subvencions i que creen problemes de liquiditat als municipis amb pocs recursos», com és el cas d’Aín. «No podem permetre que hi haja municipis que renuncien a subvencions i, per tant, a inversions i a serveis públics necessaris, per no haver d’hipotecar el futur de tot un poble», ha lamentat Martí, per això «farem tot el possible per tal d’ajudar els ajuntaments més necessitats a alleujar la pressió financera».

L’alcalde d’Aín també ha exposat alguns dels problemes que afecten aquest municipi de 125 habitants de la Serra d’Espadà. A banda de reclamar més inversions per a l’interior, el primer edil també li ha transmés la necessitat d’actuar en la carretera que uneix la població amb la localitat d’Almedíjar, a l’Alt Palància, per a millorar la seguretat viària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari