Castelló sortejarà quatre visites dels Reis Mags

Els xiquets i xiquetes podran participar en un sorteig per a seleccionar a quatre famílies que visitaran els Reis el 5 de gener

Castelló sortejarà quatre visites dels Reis Mags
10/12/2019 -

El Patronat Municipal de Festes ja té tancada la programació del Carter Real i la cavalcada dels Reis Mags, que enguany arriben a Castelló amb novetats, entre elles «el sorteig perquè les Seues Majestats d’Orient entreguen personalment els regals en quatre cases de la ciutat durant la nit del 5 de gener o la visita als barris de l’emissari», segons ha explicat la presidenta del patronat i regidora de Festes, Pilar Escuder.

La visita del Carter Real serà el divendres 20 de desembre en la plaça Hort dels Corders, a les 19.30 hores. Prèviament, a les 18.30 hores, començarà l’animació infantil, que anirà a càrrec de La Glüps Band. Abans d’arribar a la plaça, i per primera vegada, el carter visitarà el Grup El Carmen, per a recollir les cartes dels xiquets i xiquetes. Estarà a les 17.30 hores en el Centre Urban.

L’emissari dels Reis Mags també té parada al Grau, a partir de les 18.30 hores en la tinença d’alcaldia. L’animació a càrrec del grup de teatre Splai començarà a partir de les 17.30 hores. La recollida de cartes també es farà enguany en la seu de l’associació de veïns del Grup Sant Bernardo, al parc del Rosselló, des de les 17.00 hores.

En totes aquestes ubicacions, el Carter Real portarà una urna perquè els xiquets i xiquetes que vulguen puguen depositar en ella un número de telèfon i entrar així en el primer sorteig -que es farà en dies posteriors- per a seleccionar quatre cases que els Reis Mags visitaran la nit del 5 de gener.

La cavalcada dels Reis coronarà el 5 de gener les festes de Nadal. El desembarcament dels Reis serà a les 16.00 hores en la plaça de la Mar del Grau, seguit de la tradicional animació. La desfilada a Castelló serà a partir de les 19.00 hores, amb el recorregut habitual des de l’avinguda Lledó fins a la plaça Major. La temàtica serà el circ i participaran gaiates, colles, grups de ball i companyies d’animació i teatre de carrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari