Castelló destina 70.000 euros per a projectes d'educació per al desenvolupament

Les ONG tenen 20 dies per a sol·licitar ajudes a programes d’educació i sensibilització desenvolupats a la ciutat

Castelló destina 70.000 euros per a projectes d'educació per al desenvolupament
21/10/2019 -

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat les bases per a la concessió de subvencions destinades al foment de Projectes d’Educació per al Desenvolupament, la Ciutadania Global i la Sensibilització, que realitzen les Organitzacions No Governamentals de Desenvolupament per un import global de 70.000 euros.

Aquesta nova convocatòria, que va ser aprovada en l’última Junta de Govern Local a proposta de la Regidoria d’Agenda 2030 i Cooperació, s’emmarca al I Pla de Cooperació Internacional per al Desenvolupament i Solidaritat 2019-2022. Els projectes a subvencionar podran tindre una duració de fins a dotze mesos i l’import de l’ajuda no superarà el 80% del pressupost total presentat, amb un límit de 8.000 euros per projecte d’Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global i de 5.000 per projecte de sensibilització. Aquests programes es concediran a projectes que es desenvolupen a la ciutat de Castelló.

Les bases de la convocatòria, publicades aquest dissabte en el Butlletí Oficial de la Província, fixen que els projectes d’Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global hauran de dirigir-se a accions que contribuïsquen a una millor percepció de la realitat mundial i de les qüestions que impossibiliten el compliment dels Drets Humans en el món, a partir de propostes formatives dirigides a públics concrets i amb una visió crítica que puga promoure un canvi d’actituds.

D’altra banda, els projectes de Sensibilització hauran de dirigir-se a iniciatives per a visibilitzar les situacions de desigualtat dels països empobrits, que promouen actituds de compromís solidari de la ciutadania de Castelló, així com a fomentar el comerç just i el consum responsable i a difondre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

Les subvencions es concediran a projectes que es desenvolupen a la ciutat de Castelló de la Plana, tindran exclusivament àmbit municipal i els/as beneficiaris/as seran ciutadans/as d’aquest municipi. El termini per a la presentació de sol·licituds és de vint dies naturals a partir de l’endemà a la publicació en el BOP.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari