Solta de tortuga i neteja de platges aquest cap de setmana a Castelló

Solta de tortuga i neteja de platges aquest cap de setmana a Castelló
21/09/2020 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha organitzat aquest cap de setmana una doble sessió d’educació ambiental per a posar en valor les nostres platges i la mar amb motiu del Dia Marítim Mundial. Aquesta activitat es durà a terme dins de la campanya de Celebrem amb la Natura amb la col·laboració de Itinerantur. El dissabte 26 de setembre hi haurà una jornada de neteja a la platja del Gurugú i el diumenge 27 una altra activitat de neteja en el Serradal més una solta de tortuga.

La doble activitat del departament de Fernando Navarro, a més de cuidar les platges, també comptarà amb una explicació divulgativa de la campanya i conscienciació per a reduir la generació de residus i posar en valor la nostra biodiversitat. La jornada tindrà el lema de “Un transport marítim sostenible per a un planeta sostenible”. Les persones interessades per a les dues activitats poden inscriure’s en www.naturacastello.es. L’aforament estarà limitat a 50 persones per les mesures de prevenció sanitàries, que es dividiran en dos grups.

L’activitat del dissabte 26 es desenvoluparà des de les 11 a les 13 hores. El punt de trobada serà el lloc de la Policia Local a la platja del Gurugú. Així mateix, el dissabte també hi haurà al mateix temps una neteja del fons marí.

Per part seua, el diumenge 27, la campanya començarà a les 10.30 hores amb la neteja a la platja del Serradal. La solta d’una tortuga recuperada per la Fundació Oceanogràfic serà a les 12.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari