Aquests són els supermercats que obrin el 7 d'abril a Castelló

Coneix quines són les cadenes de supermercats que obrin a Castelló i província aquest Divendres Sant

Aquests són els supermercats que obrin el 7 d'abril a Castelló
06/04/2023 -

La jornada de demà 7 d’abril estarà marcada pel festiu nacional del Divendres Sant, ja en plena Setmana Santa. Tal és així que moltes persones aprofitaran el dia per a passar temps amb les seues famílies en unes dates tan assenyalades com aquesta, per la qual cosa alguns supermercats tanquen o modifiquen el seu horari d’obertura a causa de les compres d’urgència o d’última hora. Així, aquests són els supermercats a Castelló i província que obrin el dia de Divendres Sant.

Els supermercats de Castelló i la resta de la província tindran diferents horaris d’obertura i tancament, i alguns d’ells fins i tot tancaran les seues portes en honor als festius religiosos.

Quins supermercats estaran oberts a Castelló el 7 d’abril?

Mercadona, la cadena presidida per Juan Roig, tancarà el Divendres Sant en tots els seus centres de Castelló i de tota la província, respectant així les festivitats dels seus treballadors.

D’altra banda, la multinacional francesa Carrefour obrirà amb normalitat no sols el 7 d’abril sinó durant tota la setmana, especialment en aquelles localitats on pot acollir-se als anomenats “horaris d’afluència turística”. Els centres de Carrefour obriran en el seu horari habitual de 9 a 22 hores, encara que cal tindre en compte que en algunes zones pot haver-hi horaris reduïts de 10 a 21 hores.

En el cas de Alcampo, la cadena preveu obrir el Divendres Sant en els seus centres de Castelló i província des de les 9.00 a les 22.00. En tot cas, es recomana consultar la seua pàgina web per si hi haguera alguna modificació.

Per part seua, Lidl obrirà el 7 d’abril amb un horari de diumenge i obrirà només de 9.00 a 15.00 hores. Així, els supermercats Dia obriran també aqueix dia amb normalitat amb el mateix horari.

La cooperativa valenciana Consum tancarà el divendres en la major part dels seus centres, però si que obrirà en horari matinal en les poblacions amb major presència de turistes i aquells supermercats que siguen Xàrter. Els clients poden consultar si el seu centre habitual està obert en la pàgina web de Consum.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari