Quins supermercats estaran oberts l'1 de maig a Castelló?

Descobreix quins supermercats i grans superfícies d’alimentació obrin les seues portes demà dilluns 1 de maig, festiu pel Dia del Treballador

Quins supermercats estaran oberts l'1 de maig a Castelló?

Demà dia 1 de maig es commemora el Dia del Treballador. Una jornada considerada com a festiu a nivell nacional, per la qual cosa molts establiments comercials, com els supermercats, canvien el seu horari d’obertura i hi ha la possibilitat de, coincidint que és un dia festiu, tampoc òbriguen les seues portes. Per aquest motiu, és recomanable assegurar-se i conéixer l’horari de cada botiga per a evitar inconveniències abans d’acudir a un d’aquests supermercats.

Repassem que supermercats romandran tancats demà 1 de maig a la ciutat de Castelló, quins estaran oberts i quin horari d’obertura tindran. Obriran Mercadona, Consum, Carrefour, Aldi, Supermercats El Corte Inglés o Alcampo?

Mercadona serà un dels supermercats que no òbriga demà 1 de maig, ja que, per norma general, roman tancat els dies festius. Així, el pròxim dia d’obertura serà el dimarts 2 de maig en el seu horari habitual, és a dir, de 9 a 21.30 hores.

Consum també estarà tancat, però sí que obriran els supermercats Charter. La majoria dels seus establiments obriran de 9 a 21.30 hores, però altres ho faran únicament de 9 a 14 hores. Per això, el més recomanable és consultar en aquesta pàgina web l’horari específic de cada botiga.

Aldi, els Supermercats d’El Corte Inglés, Lidl i Alcampo també tancaran les seues botigues l’1 de maig. Per tant, serà el dimarts 2 de maig quan reprenguen la seua activitat normal i tinguen el seu horari d’obertura habitual.

Carrefour s’unirà a la llista d’aquells establiments comercials i grans botigues d’alimentació que estaran tancats. No obstant això, sí que hi haurà botigues d’aquest grup que òbriguen l’1 de maig. En concret, les botigues Carrefour Express i Carrefour Market si que obriran, ja que solen fer-ho tots els diumenge sy festius. L’horari d’obertura general en diumenges i festius d’aquestes dues superfícies sol ser de 9 a 21 hores, no obstant això, es pot consultar detalladament en aquest cercador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari