Suspesa la doble Nit Màgica de la Magdalena a Castelló

Com a novetat, enguany s’havien preparat dos recorreguts simultanis per a evitar aglomeracions

Suspesa la doble Nit Màgica de la Magdalena a Castelló
21/03/2022 -

Les pluges han forçat la suspensió d’una Nit Màgica ‘especial’, tal com s’anuncia en la programació oficial. Com a novetat enguany, l’espectacle a càrrec de Xarxa Teatre presentava dos recorreguts simultanis per a evitar aglomeracions.

Un d’ells començaria al carrer Jesús Martín Martín, en la zona del Raval Universitari, i l’altre tindria lloc en la zona del final de l’avinguda de València, començant pel carrer Manuel Azaña, i continuant pel carrer Riu Adra.

Des de l’Ajuntament asseguren que la previsió de pluges durant tot el dia de demà anava a impedir la correcta instal·lació dels dispositius pertinents per a la realització de l’esdeveniment, i, per tant, han decidit cancel·lar l’acte per a garantir la seguretat d’artistes i assistents.

La previsió del temps durant la setmana de la Magdalena no és molt optimista. S’esperen precipitacions cada dia amb una probabilitat del 100%, segons Aemet, a més de fortes ratxes de vent.

El temporal ja ha obligat a posposar els actes a l’aire lliure de hui, inclosa la mascletà. El concert que anava a tindre lloc aquesta nit a les 23.00 en la plaça Major es realitzarà en la Pèrgola, igual que els de la resta de la setmana.

Per a demà també està ja oficialment cancel·lat i a l’espera d’una nova data el XXI Concurs de Paelles Intercolles. La Junta Directiva de la colla del Rei Barbut, organitzadora de l’esdeveniment, va decidir ahir que aquest es duria a terme fora de la setmana de la Magdalena.

Nit Màgica

La companyia de teatre de carrer Xarxa Teatre porta fent la Nit Màgica des de 1986. Aquest espectacle tan típicament valencià, protagonitzat per la pirotècnia, la música i els bous de foc, fa partícip a l’espectador des del principi, que balla sota les espurnes juntament amb els artistes durant tot el recorregut.

A més, la companyia de Vila-real ha portat la Nit Màgica per tot el món i ha arribat a països com Colòmbia, Corea del Sud, Taiwan, el Marroc, Xile o el Brasil, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari