Suspés el concert de Los Sueters en l'Ermita de la Magdalena per l'alerta d'incendis

L’actuació musical cancel·lada s’anava a celebrar dissabte que ve 12 d’agost i la resta de concerts encara segueixen en peus

Suspés el concert de Los Sueters en l'Ermita de la Magdalena per l'alerta d'incendis

L’Ajuntament de Castelló ha anunciat la suspensió del concert del grup musical Els Sueters a causa de l’activació del nivell 3 de preemergència pel risc d’incendis a causa de les altes temperatures que s’estan registrant hui dijous 10 d’agost. Aquesta actuació musical s’anava a celebrar dissabte que ve 12 d’agost i estava emmarcada en el cicle ‘Nits d’estiu a l’Ermita de la Magdalena’ que s’estava realitzant aquests mesos d’estiu en l’ermita de La Magdalena.

“La decisió s’adopta sobre la base de la prevenció i en compliment a l’alerta decretada perquè estem en el màxim nivell de preemergència enfront del risc d’incendis forestals. Volem evitar riscos que danyen el nostre paratge natural de la Magdalena. De moment només se suspén el concert d’aquest dissabte, hi ha altres dos programats els següents dissabtes d’agost”, explica Noelia Selma.

El nivell 3 de preemergència davant el risc d’incendis decretat per la Generalitat Valenciana respon a l’arribada d’una massa d’aire càlid que provocarà un important ascens de les temperatures. L’alerta estarà activada entre el 10 i el 15 d’agost i suposa l’establiment d’una sèrie de mesures de protecció extraordinàries en els terrenys forestals, especialment als Parcs Naturals.

Els altres concerts programats segueixen en peu

Encara així, l’Ajuntament ha anunciat únicament la suspensió de l’actuació en directe que s’anava a celebrar durant la nit de hui dijous, però la resta de la programació del cicle segueix en peus i no ha patit cap cancel·lació.

Dissabte que ve 19 l’ermita acollirà l’actuació de Serendipiat i serà el duo musical Marilo & Cia l’encarregat de tancar el cicle ‘Nits a l’estiu a l’Ermita de la Magdalena’ aquest 2023 el dia 28 d’agost. Cal destacar que totes les actuacions començaran a partir de les 22 hores

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari