El temporal obliga a suspendre la mascletà de Magdalena d'aquest dijous

L’Ajuntament de Castelló canvia la programació festiva de hui davant la previsió meteorològica

El temporal obliga a suspendre la mascletà de Magdalena d'aquest dijous

El temporal de pluja que afecta la Comunitat Valenciana des de la setmana passada està obligant a realitzar suspensions i canvis importants en la programació de Magdalena.

Després que la DANA donara ahir una treva i permetera la celebració de la mascletà, hui s’ha decidit la seua suspensió per a aquest dijous davant la impossibilitat de muntar aquest espectacle pirotècnic per risc de seguretat.

També queden suspesos l’espectacle FAMM previst a les 11.00 hores al carrer Pelayo, al costat de la gaiata 4; l’espectacle infantil de la plaça Santa Clara programat a les 11.45 hores; i la III Mostra de carros engalanats programada al parc Ribalta a les 14.30 hores.

Per la seua banda, l’espectacle FAMM de la plaça del Reial de les 11.00 hores, al costat de la gaiata 3, es trasllada a la plaça España, al costat de la gaiata 18, a la mateixa hora.

Cal recordar que en els darrers dies es va decidir que la XX Mostra de música i folklore regional i la Mostra Folklòrica s’ajornaven al mes de maig i que l’actuació musical de les 23.00 hores de la plaça Major es farà a la Pèrgola.

Respecte a la mascletà mixta nocturna de les 21.00 hores, es manté, de moment, a l’espera de l’evolució meteorològica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari