L'Ajuntament de Castelló dona suport la tercera edició del Xarxa Pier Fest

Marco destaca el caràcter “innovador” del festival del Grau

L'Ajuntament de Castelló dona suport la tercera edició del Xarxa Pier Fest
17/05/2019 -

L’Ajuntament de Castelló dona suport l’organització del Xarxa Pier Fest, el festival de música rock que acollirà el Moll de Costa del Grau els dies 17 i 18 de maig, que enguany arriba a la tercera edició. L’alcaldessa, Amparo Marco, ha assistit a l’acte de presentació del festival, del qual ha destacat el “caràcter innovador” i la contribució al desenvolupament turístic de Castelló. Marco ha destacat la col·laboració institucional per a impulsar l’esdeveniment i ha remarcat les sinergies entre l’Ajuntament i l’Autoritat Portuària.

L’accés a les actuacions serà gratuït. Les activitats previstes en el programa estan dirigides al públic familiar, que podrà gaudir de la cultura en la zona portuària, que en les últimes setmanes ha acollit Escala a Castelló i el Festival d’Aigua Flamenca. Durant el divendres i el dissabte es preveu una assistència de 15.000 persones, amb el seu punt àlgid el dissabte a la nit on es concentraran més de 7.000 persones. Com a novetat cal destacar la concentració de motos Harley el dissabte en la qual ja hi ha 600 inscrites, així com una exposició de cotxes americans en la plaça de Sète.

“L’Ajuntament sempre estarà al costat dels projectes que milloren la vida dels veïns i veïnes, de les empreses, posant en valor la gastronomia, donant suport a la cultura, a l’espai ciutadà, al transport públic ampliat durant aquests dies i al turisme”, ha significat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari