La Diputació impulsa els itineraris culturals del 'Territori Templer' per a consolidar-los com a referents turístics

El Govern Provincial aprova 60.000 euros per a senyalitzar aquestes rutes del Castell de Peníscola a 12 municipis castellonencs

La Diputació impulsa els itineraris culturals del 'Territori Templer' per a consolidar-los com a referents turístics
21/05/2019 -

La Diputació de Castelló impulsa els itineraris culturals de la marca ‘Territori Templer’ per a consolidar-los com a referents turístics i culturals a la província. El Govern Provincial ha aprovat una inversió de 60.110 euros per a la senyalització d’aquestes rutes que parteixen amb origen al Castell de Peníscola des d’on irradiaran visitants i oportunitats turístiques a 12 municipis castellonencs.

Cal tindre en compte que aquesta iniciativa forma part del Pla Director del Castell de Peníscola a través del qual la Diputació pretén aprofitar al màxim la seua capacitat com a reclam turístic amb la condició que revertisca en el màxim d’oportunitats per als municipis de tota la província. A través de la marca ‘Territori Templer’ el Govern Provincial està treballant a convertir el llegat del famós Orde del Temple en un reclam turístic i cultural de primer nivell per a la província.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha destacat “el compromís del Govern Provincial amb convertir els nostres recursos patrimonials en una font inesgotable d’oportunitats per a generar riquesa i creixement als nostres pobles i sumar valor al territori. Es tracta de convertir al passat en el millor aliat del nostre present i el nostre futur, dinamitzant els recursos patrimonials al servei de la dinamització turística i econòmica dels nostres pobles”.

En aqueix sentit, és important assenyalar que aquesta actuació es contextualitza en les realitzades ja com a part del Pla Director del Castell de Peníscola, seu en la costa de ‘Territori Templer’, amb l’objectiu d’impulsar el benefici econòmic i turístic dels recursos patrimonials de la província als seus pobles.

“Treballem per a fer dels nostres recursos patrimonials productes turístics, experiències que atraguen milers de visitants als nostres pobles. En aquest cas exportem el potencial turístic del Castell de Peníscola a la resta de municipis amb aquests itineraris turístics i culturals”, ha explicat el vicepresident Sales.

Una dotzena de municipis implicats en ‘Territori Templer’

Juntament amb Culla i Peníscola, seus del ‘Territori Templer’ en l’interior i la costa de Castelló respectivament, aquest projecte turístic i cultural implica a una dotzena de municipis castellonencs que es veuran beneficiats per aquestes actuacions com són: Santa Magdalena de Pulpis, Alcalà de Xivert, La Salzadella, Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Les Coves de Vinromà, Vistabella del Maestrat, Atzeneta del Maestrat i Borriana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari