La Diputació prepara noves oportunitats laborals per a jóvens a través del Programa Europeu EMCUJU

El Gobierno Provincial ha solicitado más de 729.000 euros tras conseguir 541.000 para emplear a 33 jóvenes hasta este mes de julio

La Diputació prepara noves oportunitats laborals per a jóvens a través del Programa Europeu EMCUJU
17/06/2019 -

El Govern Provincial liderat per Javier Moliner ha sol·licitat 729.678 euros per a un nou programa de subvencions destinat a la contractació de 45 persones joves qualificades durant 12 mesos a jornada completa en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Per a això, la Diputació destinarà 259.808 euros per a sufragar el cost total.

I és que ja l’any passat el Govern Provincial va sol·licitar 541.051 euros com a part d’aquest programa a través del qual ha aconseguit emprar a 33 joves que han fet el seu treball en diversos departaments de la Diputació i el contracte de la qual acabarà el pròxim 23 de juliol. Ja llavors el Govern Provincial va completar l’actuació amb 175.553 euros.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha assegurat que “el bon funcionament que ha tingut aquest programa ens ha portat a sol·licitar-lo de nou lloc que permet la inserció laboral de joves castellonencs qualificats al mateix temps que millora també els serveis de la Diputació. Fem tot el que està a la nostra mà per promoure la creació d’ocupació de qualitat a la província, i acostar les oportunitats que obri Europa en aquest objectiu també és part de la nostra obligació per a continuar generant un millor futur laboral als joves i en la nostra terra”.

Apropar les oportunitats d’Europa a Castelló

No obstant això, té especial rellevància aquest nou pas per part del Govern Provincial, perquè el caràcter europeista del president Moliner en tota la seua trajectòria política al capdavant de la Diputació de Castelló li ha portat a mantenir constant el seu defensa dels interessos de la província, també a la Unió Europea.

Així, ja siga com a president en el seu moment del principal lobby europeu de províncies Partenalia i ara a través de l’oficina informativa Europe Direct Castelló, el president del Govern Provincial manté obert de forma permanent un canal d’informació i comunicació amb les actuacions i directives europees que poden afectar d’alguna manera a la província de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari