El treball presencial tornarà a la Diputació de Castelló el pròxim 13 de setembre

La comissió de seguiment d’estratègia Covid ha decidit que durant l’estiu es mantindrà el protocol actual que contempla 4 jornades de treball presencial i una de teletreball

El treball presencial tornarà a la Diputació de Castelló el pròxim 13 de setembre
05/07/2021 -

La totalitat de les treballadores i treballadors de la Diputació realitzaran les seues funcions laborals de manera presencial a partir del 13 de setembre si l’evolució de la pandèmia ho permet. Ha sigut la principal decisió adoptada en la comissió de seguiment i estratègia Covid celebrada aquest matí, presidida per José Martí.
És una informació oferida pel diputat de Recursos Humans, Santiago Agustí, qui també ha explicat que de moment es mantenen les mateixes mesures que fins ara s’estaven aplicant, en les quals es contempla una setmana de quatre jornades laborals de tipus presencial i una de teletreball.

Segons Agustí, “encara que no podem donar res per fet, som optimistes per l’evolució del procés de vacunació i esperem que a la volta de l’estiu puguem recuperar la normalitat al cent per cent”.

El diputat ha aprofitat l’ocasió per a “agrair la resposta oferida pel personal de la casa des del minut un de la pandèmia, la seua capacitat d’adaptació al teletreball i el seu compromís amb la ciutadania, a la qual, malgrat les dificultats, s’ha continuat oferint un servei de la màxima qualitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari