El TRAM de Castelló aplica l'horari d'estiu fins a setembre

Alguns serveis del TRAM comunicaran l’UJI i la platja de dilluns a diumenge i sense realitzar transbord

El TRAM de Castelló aplica l'horari d'estiu fins a setembre

Des d’aquest dilluns, 19 de juny, i fins al 17 de setembre, el TRAM de Castelló funcionarà amb l’horari d’estiu, amb una millora de la connexió amb la platja i servei prolongat a les nits els caps de setmana, entre altres mesures.

Així ho ha anunciat aquest matí la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, que ha assenyalat que alguns serveis del TRAM comunicaran directament la Universitat Jaume I (UJI) i la platja de la ciutat de dilluns a diumenge i sense necessitat de transbord.

Una mesura que s’intercala amb el servei normal, de 07.00 a 22.00 hores. D’aquesta manera, els qui vulguen anar a la platja, podran fer-ho de dilluns a divendres, cada 52 minuts, i els dissabtes i diumenges cada 48 minuts. A més, l’horari es prolonga de 09.00 a 21.00 hores.

Així mateix, els qui vulguen moure’s cap al Serradal, Mobilitat ha anunciat que la línia del Serradal funcionarà de dilluns a divendres amb freqüències cada 24 minuts entre les 06.47 hores i les 18.55 hores; i de 30 minuts entre les 19.30 hores i les 22.30 hores, mentre que els caps de setmana i festius es manté l’horari habitual.

El TRAM de Castelló oferirà també servei de reforç entre l’UJI i el parc Ribalta del 19 de juny al 8 de juliol, i des del 5 al 17 de setembre. L’horari d’aquests serveis especials serà entre les 7.41 hores i les 15.42 hores, i amb una freqüència de 13 minuts.

Així mateix, el servei nocturn d’estiu del TRAM de Castelló manté els horaris nocturns habituals per als divendres, dissabtes i vespra de festius, on el servei es prolonga fins a les 03.00 de la matinada.

Una mesura que aprofitaran moltes i molts per a gaudir de les platges de Castelló i a la qual, a més, se suma el servei especial de TRAM per les festes de Sant Joan i Sant Pere del Grau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari