Transició Ecològica consciència contra el soroll en la campanya Celebrem amb la Natura

Transició Ecològica consciència contra el soroll en la campanya Celebrem amb la Natura
28/08/2020 -

Celebrem amb la Natura continuarà setembre amb el seu programa d’activitats i iniciarà el mes commemorant el Dia Internacional de la Conscienciació contra el Soroll. Així, la campanya que organitza la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló al costat de Itinerantur ha organitzat per al dissabte 5 de setembre una activitat al parc del Meridià, amb un “joc dels sons” i una sessió de mindfulness.

Aquesta jornada gratuïta de Celebrem amb la Natura tindrà lloc a les 10.30 hores i mantindrà les mesures de prevenció per la covid-19, amb aforament limitat, distància entre participants i obligatorietat de portar màscares. Els assistents poden reservar la seua inscripció a través de www.naturacastello.es o info@itinerantur.com.

El “joc dels sons” ensenyarà a percebre els sons. Tant majors com xicotets descobriran algunes de les curiositats sonores de la naturalesa i el nostre entorn. .

Posteriorment, i després d’un breu descans per a l’esmorzar, haurà una xicoteta sessió de mindfulness intergeneracional en la qual s’aprendrà a escoltar i ser conscients dels sons. Una activitat pensada per a fomentar l’atenció i la concentració.

Celebrem amb la Natura prosseguirà amb una ruta cicloturista pel terme municipal pel Dia Internacional de Preservació de la Capa d’Ozó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari