Transició Ecològica organitza aquest diumenge una ruta ciclista en la Marjaleria i el litoral

Transició Ecològica organitza aquest diumenge una ruta ciclista en la Marjaleria i el litoral
07/09/2020 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha organitzat una ruta ciclista aquest diumenge 13 de setembre entre els horts de la Marjaleria i el litoral amb motiu del Dia Internacional de Preservació de la Capa d’Ozó. Aquesta activitat s’emmarca en la campanya municipal de Celebrem amb la Natura, amb la qual el departament de Fernando Navarro, amb el suport de l’empresa Itinerantur, remarca el paisatge del terme municipal.

Els assistents recorreran primer els camins i séquies de la Marjaleria des de l’Auditori fins al Pinar. Des d’aquest punt seguiran per la franja costanera i gaudiran del front dunar de la reserva del Serradal fins a aconseguir l’aiguamoll del Quadre de Santiago, límit amb Benicàssim. Entre ocells aquàtics continuaran pedalant fins al paratge municipal del Molí la Font. Posteriorment recorreran les ermites com la de Sant Francesc de la Font i la de Sant Roc de la Donació i el parc Meridià fins a concloure la cita en el punt d’eixida.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s a través del web www.naturacastello.es o el número de telèfon 6 1 1 4 9 6 0 58. L’aforament de l’activitat estarà limitada d’acord amb les mesures de prevenció per la Covid-19. La ruta començarà a les 10.30 hores des de l’aparcament de l’Auditori i durarà prop de tres hores.

La Regidoria que dirigeix Fernando Navarro promou aquesta campanya anual per a reforçar la conscienciació ambiental entorn de les riqueses naturals del terme municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari