Castelló celebra el XVI Trofeu Internacional Castalia Castelló amb prop de mil nadadors

La competició reunirà 100 clubs de 6 països i incorpora la participació en les eliminatòries de nadadors amb discapacitat

Castelló celebra el XVI Trofeu Internacional Castalia Castelló amb prop de mil nadadors
05/12/2019 -

Castelló acull des d’aquest divendres 6 al 8 de desembre la celebració del XVI Trofeu Internacional Castalia Castelló, una competició en la qual participaran prop de mil nadadors de quasi cent clubs vinguts de sis països i catorze comunitats autònomes. Enguany, l’esdeveniment s’ha ampliat per a donar cabuda a nadadors amb discapacitat que participaran en les sèries eliminatòries convencionals al costat de nadadors sense discapacitat, la qual cosa suposa tot un pas avant en la inclusió en l’àmbit esportiu.

El regidor d’Esports, Omar Braina, ha felicitat l’organització per aquesta iniciativa. “Amb el Trofeu Internacional Castalia Castelló, la ciutat torna a ser escenari d’una gran competició esportiva i enguany, a més, incorporant una reivindicació tan important com la inclusió de nadadors amb discapacitat en la competició”, ha indicat.

Els responsables del Club Natació Castalia Castelló fan l’ullet en aquesta edició a la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio i a l’agermanament de la ciutat amb Ube City. “La unió de les cultures espanyola i japonesa era una excel·lent temàtica per a donar-li al trofeu un toc diferenciador”, han indicat. Així, el cartell s’ha elaborat amb elements típics de Castelló i del Japó.

Aquest divendres tindran lloc les eliminatòries i finals a partir de les 17.30 hores en la piscina olímpica. La competició continuarà el dissabte i diumenge des de les 9.15 hores del matí.

La competició comptarà amb la presència de medallistes nacionals i internacionals com la britànica Lauren Quigley, triple medallista dels Jocs de la Commonwealth, l’olímpica Marta González o els campions d’España Alberto Lozano i Joan Ballester.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari