La huitena edició del TROVAM-ProWeekend s'acomiada amb Vetusta Morla i Ciudad Jara

La darrera jornada de la Fira Valenciana de la Música compta amb la conferència de Juanma Latorre i una quinzena d’espectacles

La huitena edició del TROVAM-ProWeekend s'acomiada amb Vetusta Morla i Ciudad Jara
14/11/2020 -

Durant el cap de setmana, Castelló ha gaudit de la música valenciana gràcies al TROVAM Pro Weekend. Des de dijous passat, la Fira Valenciana de la Música també ha organitzat conferències i taules de debat entre professionals al voltant de la situació actual del sector.

“Aquesta era una edició clau per a la fira i per a tots els i les professionals de la música i els espectacles i hem aconseguit confirmar que la cultura és segura i que hi ha un gran futur per al sector, que ha sabut adaptar-se perfectament a les noves demandes i les mesures sanitàries”, ha valorat la regidora de Cultura de Castelló, Verònica Ruiz. L’edil ha destacat el bon resultat de la fira com a “un exemple del que podem aconseguir gràcies a la col·laboració entre institucions, motiu pel qual demà mateix comencem a treballar en la pròxima edició del Trovam, un esdeveniment necessari però que, a més a més, és un luxe poder gaudir a la ciutat de Castelló”.

La darrera jornada de la 8ª edició de la Fira Valenciana de la Música-Trovam Pro Weekend comptarà amb el concert del grup Ciudad Jara, que farà vibrar al públic de l’Auditori. Al matí, les famílies s’han pogut acostar amb els més menuts per gaudir del rock&roll amb ELVISent i Jornalers. I, a primera hora de la vesprada ha tingut lloc la xerrada de Juanma Latorre, guitarrista i compositor de Vetusta Morla.

El Trovam 2020 també ha comptat amb grups com Tardor, Montefuji, Ciudad Jara, Funkiwis, Futuro Terror, Maria Arnal i Marcel Bagès o Funkiwis. En total han sigut més de 30 grups, cantautors i cantautores que han omplit Castelló de música. A banda, s’han dut a terme més de 20 xerrades i debats al voltant del sector cultural i, en concret, de la música.

El Trovam representa una mostra més de l’aposta per la cultura segura de l’Ajuntament de Castelló, que ha adaptat els esdeveniments com la Fira Valenciana de la Música perquè es puguen dur a terme complint amb les mesures sanitàries. Amb escenaris com el Raval, l’Auditori i el Teatre Principal i amb altres actuacions per streaming, aquesta edició ha estat un exemple d’adaptació als nous temps.

Cancel·lació de l’actuació d’Ovidi 25

L’organització també ha anunciat la cancel·lació de l’homenatge a Ovidi Montllor a càrrec de la formació Ovidi 25, al Teatre Principal de Castelló. El contacte amb una persona positiva de Covid-19 per part d’un dels músics ha estat la causa de l’anul·lació de l’espectacle, que s’ha portat a terme seguint els protocols que marquen les autoritats sanitàries per a aquests casos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari