Aquesta serà la ubicació de Mesons de la Magdalena 2020

Es mantindran nou mesons i fires en el 75 aniversari de les festes fundacionals en honor a la verge del Lledó

Ajuntament de Castelló de La Plana

Aquesta serà la ubicació de Mesons de la Magdalena 2020

Les festes de la Magdalena 2020 estan molt a la vora. Del 14 al 22 de març, els i les castellonenques tornaran a celebrar l’aniversari de la fundació de la ciutat amb la millor pólvora, música, espectacles, concerts i, per descomptat, amb la millor festa i gastronomia en les fires i mesons, que s’esperen més plens que mai per la celebració del 75 aniversari de les festes i les seues novetats.

Ubicació dels mesons de la Magdalena

Tal com ha anunciat l’Ajuntament de Castelló, enguany es manté la ubicació dels mesons de la Magdalena. És a dir, el mesó de la tapa i la cervesa se situarà en la plaça d’Espanya i el mesó del vi en el bulevard Blasco Ibáñez; els foodtrucks de menjar ràpid es trobaran en la plaça Pont i Gol, mentre que el mercat gastronòmic estarà en la plaça Santa Clara.

A més, el recinte de la cervesa artesana tornarà a estar en la plaça Antonio Ferrandis, el de la cervesa internacional estarà enfront del Palau de la Justícia, la fira bou per la Vila se situarà al costat de la plaça de Bous, en l’avinguda Pérez Galdós; el mercat artesanal i alternatiu el farà en l’antic recinte firal i les cases regionals, en la plaça Pou Gumbau. Per tant, es queda fora la fira flamenca i tampoc se celebrarà la fira gastronòmica internacional.

En menys d’un mes, castellonencs, gaiaters i gaiateres viuran de ple les seues festes més esperades, que enguany comptaran amb un gran concurs de pirotècnia i una àmplia programació que atraurà no sols al públic local, sinó a visitants de tots els racons del món. En la nostra pàgina de la Magdalena, pots consultar tota la informació i les últimes notícies sobre el 75 aniversari de la celebració que commemora la fundació de Castelló de la Plana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari