L'UJI obri la matrícula per als títols de postgrau propi que comencen en el primer semestre

L'UJI obri la matrícula per als títols de postgrau propi que comencen en el primer semestre
26/01/2022 -

L’UJI manté obert el període de matrícula per als cursos de postgrau propi 2021-2022. En aquest primer semestre de l’any s’ofereixen principalment cursos d’expert/experta.

Les característiques més ressenyables d’aquests estudis són que abasten totes les branques de coneixement, que estan pensats per a brindar formació avançada, de caràcter especialitzat o multidisciplinari i que en la seua majoria tenen una orientació clarament professional.

«El postgrau propi de l’UJI està dissenyat amb la voluntat d’aportar una visió pràctica i, per tant, incorpora sovint no sols la possibilitat de fer pràctiques, sinó també la participació de professionals en actiu en la docència, que aporten la visió que demanda el mercat laboral», afirma Isabel García Izquierdo, vicerectora d’Estudis i Docència de la Universitat Jaume I.

AMB INICI EN EL PRIMER SEMESTRE DE 2022

Per a aquest primer semestre, la Universitat Jaume I presenta una àmplia oferta de cursos d’expert/experta: Mediació Policial, Gestió de Prevenció de Riscos Laborals, Coaching Organitzacional, Aplicació Pràctica de la Direcció de Projectes, Traducció i Localització de Continguts Audiovisuals, Habilitats Directives per a la Gestió de Projectes, Gestió de la Innovació i Millora de la Productivitat i en Gestió de Medi Ambient.

Cada equip de direcció acadèmica pot establir requisits concrets d’accés al postgrau, però, en termes generals, poden cursar-lo les persones amb una titulació universitària que desitgen aprofundir en una àrea específica de coneixement; professionals que pretenguen adquirir coneixements especialitzats; i en alguns casos, estudiantat de grau que reunisca certs requisits. Es preveu també la possibilitat d’accés al curs a persones que, sense posseir una titulació universitària, acrediten suficient experiència professional en empreses o institucions vinculades a l’àmbit dels estudis.

L’oferta de postgrau propi de l’UJI s’ha adaptat per a respondre en cada moment a l’evolució de la situació sanitària a l’inici del curs 2021-2022, per la qual cosa els estudis proposats podran oferir-se en format live streaming, en línia, presencial o semipresencial.

Tota la informació sobre l’oferta de postgrau propi de l’UJI està disponible en la web de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa: www.fue.uji.es/postgrado i en www.uji.es/serveis/ode/propis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari