L'UJI s'uneix a la lluita per la igualtat de gènere amb diverses accions aquest 8M

L'UJI s'uneix a la lluita per la igualtat de gènere amb diverses accions aquest 8M
05/03/2021 -

La Universitat commemorarà el Dia Internacional de les Dones amb diverses accions que es desenvoluparan durant el mes de març, coordinades pel Vicerectorat de Promoció Lingüística i Igualtat i en col·laboració amb la Unitat d’Igualtat, l’Institut Universitari d’Estudis Feministes i de Gènere Purificación Escribano i la Fundació Isonomia. Enguany, a causa de la pandèmia, les activitats tindran un marcat caràcter virtual.

Les accions s’iniciaran el dilluns 8 de març amb la difusió en xarxes socials del missatge de la rectora de l’UJI, Eva Alcón, en commemoració del Dia Internacional de les Dones, a més d’una campanya també en xarxes per part de l’Institut Universitari d’Estudis Feministes i de Gènere Purificación Escribano amb les etiquetes #SomUJI, #SomIgualtat, i el cartell 8M-2021 «La igualtat la fas tu» compartit amb els municipis de la Xarxa Isonomia.

D’altra banda, del 18 al 26 de març tindrà lloc el XXV Congrés Internacional de l’Institut d’Estudis Feministes i de Gènere Purificación Escribano sota el títol «L’agenda feminista: resistències, reptes i respostes». El congrés es realitzarà en línia i les inscripcions estaran obertes fins al 10 de març.

Per la seua part, la Fundació Isonomia ha previst diverses activitats vinculades amb el 8M al llarg de tot el mes com el curs en línia «Llenguatge inclusiu i no sexista» organitzat conjuntament amb la Unitat d’Igualtat i dirigit a l’estudiantat de l’UJI; dos tallers en els centres educatius de primària i secundària de municipis de la Xarxa Isonomia titulats «Mileva: projecte per a visibilitzar estereotips en el marc educatiu i de les ocupacions» i «Apunta’t al bon rotllo», i, per últim, diverses exposicions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari