L'UJI commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

Damián Llorens

L'UJI commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI
24/06/2020 -

La Universitat Jaume I se suma un any més a la commemoració del Dia de l’Orgull LGTBI amb l’objectiu de reivindicar els drets de les persones del col·lectiu LGTBI i lluitar per la visibilitat de totes les realitats i per la inclusió real de totes les persones.

Per a donar més difusió a aquesta efemèride i manifestar el suport de la institució a la diversitat, al llarg de la setmana, a través del programa UJI Pride, s’han col·locat banderes multicolor davant de cadascun dels centres i de Rectorat i es realitzaran accions en xarxes socials i, en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló, també en les diferents plataformes que disposa la ciutat de Castelló. Així mateix, el Vicerectorat de Promoció Lingüística i Igualtat ha emès un comunicat recordant el compromís de la Universitat com a espai inclusiu, segur i lliure de discriminació.

D’altra banda, des de la Fundació Isonomia, i en el marc dels convenis amb diversos municipis, s’ha organitzat a l’Alcora una acció per a la reflexió sobre les dones LGTBI en el règim franquista. Es tracta d’una conferència sobre històries de vida de dones lesbianes i bisexuals que van viure el règim franquista. La presentació tindrà lloc el divendres 3 de juliol, a les 19 h hores, al café París de la localitat.

A Borriana, Laia Pitarch, feminista i professora especialitzada en coeducació, va presentar el passat 18 de juny, dins la programació «Celebrando la diversidad», el seu llibre Les invisibles. Educació afectivosexual des de les ciències socials, editat per Publicacions de la Universitat Jaume I.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari