L'UJI organitza una setmana d'orientació dels màsters universitaris en maig

L'UJI organitza una setmana d'orientació dels màsters universitaris en maig
27/04/2021 -

La Universitat Jaume I de Castelló ha previst la realització, en format virtual, d’una setmana d’orientació dels màsters universitaris durant les vesprades del 4 al 6 de maig de 2021. Les xarrades es realitzaran a través de Zoom i també en el canal de YouTube universitari.

En el cas dels estudis vinculats a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, es realitzarà també una sessió presencial que tindrà lloc dijous 6 de maig, de 10 a 15 hores, al vestíbul de l’ESTCE.

Aquestes xarrades, d’una duració de 45 minuts cadascuna, estan destinades a l’estudiantat i professionals que vulguen millorar les seues opcions de futur i conéixer més en profunditat un dels màsters de l’UJI.

Els coordinadors i coordinadores de cada títol oficial realitzaran una presentació del màster per a donar a conéixer els continguts, les assignatures, les eixides professionals, els programes formatius i una visió global de l’estudi en concret. A continuació, les persones assistents podran realitzar preguntes per a resoldre tots els seus dubtes sobre el màster.

La universitat pública de Castelló va obrir el passat 15 d’abril la primera fase de preinscripció als 43 màsters universitaris, que romandrà oberta fins al 18 de juny de 2021. La publicació dels resultats d’aquesta fase es farà el 2 de juliol de 2021.

En aquesta web podeu consultar l’horari de cada sessió i realitzar la inscripció: www.setmanaorientacio.uji.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari