Un policia local de Castelló representa a Espanya en un congrés de seguretat a Corea del Sud

Han exposarà el funcionament de la Policia Local de Castelló

Un policia local de Castelló representa a Espanya en un congrés de seguretat a Corea del Sud
02/05/2019 -

Un policia local de Castelló representarà a les policies d’Espanya en la 14th International Korean Law Enforcement Officer Program, un congrés que se celebra a Corea del Sud, del 5 a l’11 de maig. A la trobada assisteixen membres de les forces i cossos de seguretat d’ascendència coreana de diversos països, amb l’objectiu de compartir coneixements i mètodes de treball policial. L’agent Dori Han ha explicat la iniciativa a l’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor de Seguretat, Omar Braina.

Han comptarà el funcionament dels cossos i forces de seguretat a Espanya. L’agent fa 16 anys que treballa com a policia local de Castelló i també ha participat en experiències d’intercanvi policial per a compartir coneixements en matèria de seguretat, en concret amb la policia nacional de l’Equador, en temes de ‘business intelligence’ aplicats a la policia.

En el transcurs del congrés s’espera ampliar contactes amb altres cossos de policia de món per a adquirir i compartir coneixements per a millorar el servei oferit als ciutadans de Castelló. El cos de Policia Local de la capital de la Plana manté relacions de cooperació amb organismes policials de Romania, l’Equador, Guatemala i Mèxic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari