José Martí destaca que Unión de Mutuas és una referència nacional en el seu sector

El presidente ha visitado el hospital que la entidad tiene en Castellón, donde ha destacado que se trata de una mutua creada en Castellón por empresarios de Castellón

José Martí destaca que Unión de Mutuas és una referència nacional en el seu sector
08/10/2019 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mantingut hui una reunió de treball amb la direcció d’Unión de Mutuas, en la qual han participat la directora adjunta, Teresa Blasco; el director de Recursos Humans de l’entitat, Fernando Valle; el director mèdic de l’hospital ITUM, Bernardo Borrás, i el president del comité d’empresa, Manuel Vidal.

Martí ha manifestat que “l’existència de la Unió de Mútues, de la qual la mateixa Diputació és empresa mutualista, suposa una molt bona notícia per a la província de Castelló, pel prestigi que té en el seu sector, en el qual és una referència”. El president ha destacat que “és una de les 19 mútues que existeixen a Espanya, que va ser creada a Castelló per empresaris de la província i que té implantació en totes les comunitats autònomes”.

Durant la reunió, el president de la Diputació ha sigut informat del treball i els serveis que desenvolupa la mútua a la província i en la corporació provincial pel que fa a la protecció social i sanitària dels treballadors, amb l’objectiu d’aconseguir la millor salut laboral possible.

El treball desenvolupat per la mútua, segons ha manifestat la directora adjunta, Teresa Blasco, té com a principal motor la millora contínua, l’excel·lència i la qualitat, unit al profund respecte dels valors i principis del Codi Ètic i de Conducta de la dignitat, l’excel·lència, la transparència i la confiança.

Blasco ha destacat que l’esforç per oferir de manera contínua la màxima qualitat en la cura de la salut, té la seua correlació en l’alta satisfacció que mostren els treballadors accidentats, amb uns índexs de satisfacció superiors al 95%, així com pels múltiples reconeixements externs que la mútua posseeix com és el segell d’excel·lència EFQM, en el seu nivell 600+, l’ISO 9001 de gestió de la qualitat, i l’acreditació del màxim nivell QH+ 3 estreles reconeguda per l’Institut per al desenvolupament i Integració de la Sanitat, IDIS.

Així mateix la directiva de la mútua ha destacat que com a entitat compromesa amb la salut i el benestar de les persones, Unió de Mútues té implantat un sistema de gestió conforme al model de l’Empresa Saludable d’AENOR, que segueix els criteris de l’Organització Mundial de la Salut, OMS. Un compromís amb la gestió de la promoció i la protecció de la salut que va més enllà del compliment legal de la prevenció de riscos laborals, i que ha sigut reconegut pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social amb el premi “Empresa Saludable”, en la categoria de Bones Pràctiques de Promoció de la Salut en el Treball.

Hospital ITUM de Castelló

També, el president de la Diputació, José Martí, ha visitat les instal·lacions de l’Hospital, ITUM, especialitzat en traumatologia laboral, i que hui dia és un referent nacional en patologies laborals. Compta amb les unitats mèdiques especialitzades per a l’abordatge de les malalties de major prevalença en el món laboral, quatre quiròfans robotitzats, i els últims equipaments tecnològics, recentment incorporats, com són la plataforma d’exercici multiaxial, l’electromiografia, o el tapís rodant anti-gravitatori, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari